QNT Creatine Monoxydrate 800g

100% kreatin monohidrat, 800g
Šifra
101437
Raspoloživost za isporuku: 3-4 radna dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 295 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • 800g
  • instant prah / granulat
  • plastična kutija
Cena 3.350 rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-4 radna dana
Opis
Mnogo godina unazad kreatin je poznat kao jedan od najneophodnijih suplemenata za sportiste koji imaju ambiciju za povećanjem mišićne snage i mase.
Kreatin je po prirodi prisutan u mišićima, a po strukturi zapravo predstavlja tri-peptid koga čini kombinacija 3 amino kiseline (Metionin, Arginin i Lizin) i kao takav igra centralnu ulogu u procesu mišićne kontrakcije. Kreatin donira fosfatnu jedinicu ADP-u (adenozin difosfatu) kako bi ga ponovo pretvorio u ATP (adenozin trifosfat) i time obezbeđuje prolongiranu mišićnu funkcionalnost. To praktično znači: više snage, više ponavljanja, mogućnost korišćenja većeg opterećenja!
U funkciji fosfatnog donora – transportera, kreatin veoma brzo sintetiše ATP i povećava mu zalihe, a time i anaerobne kapacitete (snagu, eksplozivnost, veći broj ponavljanja itd.), kao i ubrzani oporavak između serija. Kreatin povećava volumen mišića time što pospešuje ćelijsku hidriranost. Povećava retenciju intraćelijske koncetracije vode, što mišiću daje puniji i čvršći izgled.
On je izuzetno efikasan suplement u kombinaciji sa anaerbnim treningom, treninzima snage i eksplozivnosti. Kreatin monohidrat, iako je široj javnosti postao poznat još 70-ih godina 20. veka, predstavlja i dan danas jedan od najpopularnijih suplemenata uopšte! On je najjednostavniji, najistraživaniji ali i najisplativiji kreatin koji postoji.

Upotreba
Uzimajte svakodnevno 6 gr praha sa vodom ili voćnim sokom po izboru.

Sadržaj
100% čist kreatin monohidrat
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Creatine Monoxydrate 800g
Vaša ocena