Online Apoteka Hiper.rs | Najbolji preparati za Vaše zdravlje

3 proizvoda

po stranici
Postavi opadajuće sortiranje
 1. Refemin 30 kapsula
  Dietpharm

  Refemin 30 kapsula

  Kompleks za pomoć kod predmenstrualnih tegoba i menopauze, 30 kapsula

  Cena 592,00rsd
  Rating:
  100%
  Dodaj u listu želja Dodaj za poređenje
 2. Menovital 60 tableta
  HealthAid

  Menovital 60 tableta

  Kompleks sa mikronutrijentima za ublažavanje tegoba menopauze, 60 tableta
  Cena 2.837,00rsd
  Dodaj u listu želja Dodaj za poređenje
 3. Femipause 60 kapsula
  PharmaS

  Femipause 60 kapsula

  Kompleks za žene u menopauzi, 60 kapusla

  Cena 1.995,00rsd
  Dodaj u listu želja Dodaj za poređenje

3 proizvoda

po stranici
Postavi opadajuće sortiranje

Naša Hiper.rs apoteka online je vodeća destinacija za sve Vaše zdravstvene potrebe u Srbiji, sa osnovnim ciljem da Vam pomognemo, kakav god problem da imate. U našoj online apoteci pronaćićete bogatu ponudi svega što vam je potrebno za poboljšanje zdravlja, od osnovnih lekova do specijalizovanih medicinskih proizvoda. Sve to je dostupno online, sa lakoćom kupovine iz udobnosti Vašeg doma. Odaberite proizvode koje želite iz naše online apoteke, dodajte ih u korpu, popunite potrebne informacije, i proizvodi ubrzo stižu na Vašu kućnu adresu! 

Ako ste u potrazi za najpouzdanijom online apotekom u Srbiji, mi smo tu da Vam ponudimo brzu i kvalitetnu uslugu. Naša pretraga lekova u apoteci je intuitivna i omogućava vam da lako uporedite cene lekova u apotekama, što vam pomaže da uštedite vreme i novac dok birate samo najbolje za Vaše zdravlje.

Za one koji žele detaljnije informacije, naša Hiper.rs apoteka online pruža sve potrebne detalje o proizvodima, uključujući sastav, način upotrebe, i preporučene doze. Sigurnost i zadovoljstvo naših korisnika su nam od najveće važnosti, zato nudimo samo proverene i licencirane proizvode. Naša Hiper apoteka nije samo mesto kupovine, već i izvor pouzdanih saveta i informacija o zdravlju.

Pored široke osnovne ponude, u našoj online apoteci Hiper.rs posebno bismo izdvojili bogat asortiman dodataka ishrani i suplemenata. Naša selekcija uključuje sve od kolagena, omega masnih kiselina, Ginko Bilobe, do specifičnih suplemenata kao što su glukozamin, serapeptaza, koenzim Q10, beta glukan, hijaluronska kiselina, i melatonin, koji pomažu u održavanju zdravlja i vitalnosti.

Takođe, u kategoriji za kosti, zglobove i mišiće, možete pronaći proizvode namenjene oporavku zglobova i hrskavice, prevenciji osteoporoze, kao i rešenja za grčeve u mišićima i upale zglobova, podržavajući vaš aktivni životni stil.

Za sve koji vode računa o unosu vitamina, nudimo kompleksne formule vitamina i minerala, uključujući vitamin B12, vitamin D, vitamine B kompleksa, vitamin C, vitamin E, folnu kiselinu (Vitamin B9), vitamin K, i biotin (Vitamin B7), kako bismo zadovoljili sve Vaše nutritivne potrebe.

U području kontrole apetita, dijete i mršavljenja, ističemo proizvode za izbacivanje tečnosti, preparate za sagorevanje masti, kao i programe za niskokaloričnu ishranu i komplekse za mršavljenje, koji će vam pomoći da efikasno postignete i održite željenu telesnu težinu.

Posetite naše specijalizovane stranice za svaku od ovih kategorija kako biste saznali više o proizvodima koji će vam pomoći da živite zdravije i ispunjenije, i da se osećate mlađe i vitalniji, svakim novim danom!