OstroVit Creatine Monohydrate 300g

Kreatin monohidrat 300g
Šifra
127078
Raspoloživost za isporuku: 3-5 radnih dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 349 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • EU
  • 300g
  • prah
  • plastična teglica
  • kreatin
Cena 1.995,00rsd Redovna cena 2.695,00rsd
(Ušteda: 700,00 rsd)
-26%
Popust važi do 30.04.2024. ili do isteka zaliha
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-5 radnih dana
Opis

Kreatin predstavlja organsko jedinjenje napravljeno od fragmenata proteina koje se nalazi u mišićnom tkivu. Njegov glavni zadatak je da akumulira energiju u mišićima, čime se povećava količina energije koja se može iskoristiti u toku treninga. Veći sadržaj energije u mišićima, dovodi do povećanja snage i izdržljivosti tela, a samim tim i do redovnog povećanja efikasnosti treninga. Uz to, ubrzava rast nemasne telesne mase, povećava snagu mišića i povećava efikasnost našeg organizma. Povišen sadržaj kreatina doprinosi bržoj regeneraciji mišića između serija treninga, što odlaže efekat fizičkog i mentalnog umora organizma. Kreatin malat je jedan od najboljih rastvorljivih oblika kreatina, koji telo izuzetno dobro apsorbuje i efikasno pretvara u fosfokreatin. Odlikuje se visokom stabilnošću zbog veće otpornosti na želučane enzime.

Najbolje efekte donosi dugotrajna suplementacija u kombinaciji sa pravilnom i izbalansiranom ishranom, pravilnim treningom i odmorom.

Upotreba

3g praha rastvoriti u 200ml vode. Tokom suplementacije unositi veću količinu vode. Upozorenje: osobe sa oštećenom funkcijom bubrega ne treba da uzimaju kreatin.

Uvoznik
Lama doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Creatine Monohydrate 300g
Vaša ocena