BioTechUSA 100% Creatine Monohydrate 500g

Kreatin monohidrat 500g
Šifra
102099
Raspoloživost za isporuku: delistiran
  • SAD
  • 500g
  • instant prah / granulat
  • plastična kutija
  • kreatin
Cena 0,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: delistiran
Opis
100% Creatine Monohydrate je proizvod za povećanje snage. Popularnost kreatina je od 1995. godine neprikosnovena. Brojna istraživanja su dokazala kako uspešno povećava snagu i pomaže povećanje mišićne mase. Može se reći da je Creatine Monohydrate najpopularnija i najdelotvornija dopuna ishrane među sportistima.Organizam tokom sinteze ATP koristi kreatin monohidrat.Kreatin ima važnu ulogu u procesu kontrakcije mišića.ATP daje energiju tako što se jedan od molekula fosfata odvaja i tako se stvara jedan drugi spoj i to ADP (adenosine diphosphate).Nažalost u mišićnim tkivima se taloži samo mala količina ATP-a. Kreatin predaje svoje molekule fosfata ADP-u, te se ponovo stvara ATP, što muskulatura može opet da koristi prilikom kontrakcija. Ukoliko se što više kreatina nađe u mišićima time će se stvarati veća količina ATP-a.Ovako se obezbeđuje da mišići pruže maksimalni učinak. Kreatin pomaže i regenerisanju mišićnih tkiva. Prema podacima naučnih istraživanja korišćenje kreatina na duže vreme povećava sledeće faktore:
maksimalnu upotrebu snage 5-15%
maksimalni prosečni učinak 5-15%
sprint (brza sanga) vežbe 1-5%
ponavljanje serije vežbi 5-15%
Usled povećanja sposobnosti učinka kreatin povećava telesnu i mišićnu masu za 5-10%.
pošto je kreatin monohidrat izuzetno popularan, veliki broj proizvođača ga proizvodi, što u znatnoj meri rezultira razlici u kvaltetu proizvoda. Proizvodi Bio Tech-a se kontuinirano testiraju i ispituju u laboratoriji i dokazano je da je Bio Tech-ov proizvod 100% Creatine Monohydrate farmaceutski čist proizvod.


Upotreba
Preporučena upotreba: Pomešati 1 kašičicu (5g) Creatine Monohydrate u 500 ml tečnosti.
Period popunjavanja: koristiti 4 doze dnevno tokom prve nedelje, 2 doze pre, 2 doze posle treninga.
Period održavanja nivoa: Nakon perioda popunjavanja koristiti 2 doze dnevno, jednu pre, a jednu posle treninga.
Napomena: Na osnovu rezultata ispitivanja Bio Tech-a dokazano je da se preporučeno doziranje može po ličnim potrebama povećati u cilju postizanja boljeg rezultata.

Uvoznik
Vitalikum doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:100% Creatine Monohydrate 500g
Vaša ocena