Kotanyi Majčina dušica 10g

Majčina dušica 10g
Šifra
128738
Raspoloživost za isporuku: duže nedostupan
  • EU
  • 19g
  • staklena bočica
Cena 194,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: duže nedostupan
Opis

Aromatični pozdrav sa Mediterana! Kotányi sušena majčina dušica ima predivan, aromatični ukus koji dolazi do izražaja kada se doda na početku kuvanja.

Majčina dušica je klasični sastojak mediteranske kuhinje. Dimljene, aromatične note ovog začinskog bilja daju tradicionalni ukus Mediterana picama, sosovima za paste, salatama, supama i paprikašima, kao i jelima od ribe, živinskog i drugog mesa.

Majčina dušica ne gubi ukus kad se izloži toploti, a njena aroma je najizraženija kada se dugo kuva. Takođe daje divan ukus kada se pospe preko sira ili turšije. Ukus sušene majčine dušice mnogo je koncentrovaniji u odnosu na sveže ubranu biljku.

Ukus i sadržaj esencijalnih ulja majčine dušice zavisi od mesta njenog porekla, vremena berbe i načina čuvanja. Biramo dobavljače prema strogim kriterijumima, kako bismo obezbedili da do vas dođe samo najbolji kvalitet ovog prirodnog proizvoda.

Kotányi majčina dušica je savršena za jela sa mesom i ribom, divljač, živinsko meso, mediteransko povrće, mahunarke, krompir i pečurke.

Uvoznik
AWT doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Majčina dušica 10g
Vaša ocena