Kotanyi Bosiljak mrvljeni 15g

Bosiljak mrvljeni 15g

Šifra
128732
Raspoloživost za isporuku: 3-5 radnih dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 349 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • EU
  • 15g
  • listići
  • staklena bočica
Cena 194,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-5 radnih dana
Opis

Italijanski aromatično: Kotányi mrvljeni bosiljak – sa notama karanfilića, bibera i mente, pažljivo osušen i bogat esencijalnim uljima.

Zbog njegovog suptilno slatkastog, toplog ukusa, ne iznenađuje što se bosiljak smatra kraljevskim začinskim biljem. Bosiljak je osnovni sastojak italijanskih jela poput pice i paste, a odličan je i kao dodatak povrću, supama, ribi i mesu.

Bosiljak brzo gubi svoj divan aromatični ukus tokom kuvanja, a treba izbegavati i njegovo čuvanje u izuzetno suvim uslovima. Da bi se iskoristio pun potencijal njegove fantastične arome, najbolje je da se što manje izlaže toploti i da se doda u jelo neposredno pre serviranja.

Bosiljak je osetljiviji od gotovo sveg ostalog začinskog bilja. Ako se ne osuši temeljno i sa dovoljno pažnje, može izgubiti gotovo sve arome. Zbog toga nabavljamo bosiljak od pouzdanih dobavljača koji ispunjavaju naše stroge kriterijume.

Kotányi bosiljak daje karakterističnu istaknutu aromu mediteranskim sosovima od paradajza, bolonjeze sosu, picama, jelima iz rerne i dresinzima za salate.

Uvoznik
AWT doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Bosiljak mrvljeni 15g
Vaša ocena