Kotanyi Čili mleveni 38g

Čili mleveni 38g
Šifra
128745
Raspoloživost za isporuku: 3-5 radnih dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 349 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • EU
  • 38g
  • mleveno - u prahu
  • staklena bočica
Cena 234,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-5 radnih dana
Opis

Ljuta, pikantna mešavina mlevenih čili papričica, začinskog bilja i začina. Čili u prahu iz Kotányi asortimana, za klasične meksičke ukuse.

Čili papričice poznate su kao nepogrešivo ljute. Ali vatrene čili papričice imaju i voćnu, slatkastu aromu, koja varira od vrste do vrste. Čili papričice su sjajan izbor kao začin za ribu, meso, povrće i paprikaš, ali njihov aromatičan ukus takođe odgovara slatkišima poput čokolade.

Vatrena ljutina i voćne note čili papričica savršeno se slažu sa belim lukom, kuminom, đumbirom, paradajzom i vanilom. Ali ne zaboravite: Ne mogu svi da podnesu ljutinu i zato budite oprezni kada začinjavate čili papričicama.

U našoj fabrici u Volkersdorfu u blizini Beča ulažemo veliki trud kako bismo se uverili da naši proizvodi sa čili papričicama ispunjavaju naše stroge zahteve u pogledu kvaliteta i odgovaraju navedenom nivou ljutine.

Začinite život: Čili u prahu iz Kotányi asortimana savršen je za chili con carne, jela s mesom i ribom, jaja, namaze i salate sa kuskusom.

Uvoznik
AWT doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Čili mleveni 38g
Vaša ocena