Silhouette masažer

Anticelulit masažer
Šifra
107700
Raspoloživost za isporuku: 3-4 radna dana
  • uređaj - 220v
Cena 26.190 rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-4 radna dana
Opis
Silk’n Silhouette je inovativni apratat za kućnu upotrebu koji radi sa HT™ (Home Fractional) tehnologijom. On može smanjiti celulit, povećati glatkoću vaše kože, zategnuti kožu i povećati njenu elastičnost.

Kako on zapravo radi?
Silhouette je baziran na HT™ tehnologiji koja kombinuje tri izvora energije: Bipolarnu RF energiju, LED svetlosnu energiju i Infracrvenu toplotnu energiju. Tri energetska izvora kombinuju snagu, penetraciju i zagrevaju sve slojeve kože, od epidermisa do potkožne masnoće. Ovo uzrokuje kontrakciju vlakana u koži. Silhouette se bori sa problemom iznutra ka spolja. Koža postaje vidno zategnutija, izgleda mlađe i revitalizirano.

Da li je prikladan za svakoga?
Prikladan je za korišćenje kako od strane žena, tako i od muškaraca, za sve tipove kože i sve boje kože. Ovaj aparat nije namenjen za sva stanja kože. Zbog toga, molimo Vas da pročitate odeljak o kontraindikacijama u uputstvu u potpunosti pre nego što počnete tretman.

Na kojim delovima tela ih možete koristiti?
Pogodan je za korišćenje na svim delovima tela, npr. Zadnjici, nadlaktici, kukovima, unutrašnji i spoljašnjim delovima butinama, struku, leđima, grudnom košu, listovima.

Da li je bezbedan?
Silk’n Silhouette je preporučen od strane fizioterapeuta i dermatologa i odobren je od strane medicinskih regulatornih tela. Kao i svi ostali Silk’n proizvodi, Silhouette je prošao klinička ispitivanja na raznim delovima tela. Oni su zaključili da su tretmani kratki, bezbedni i da daju rezultate.

Šta termalni senzori rade?
Oni predstavljaju ugrađene stabilizatore koji mere temperaturu Vaše kože tokom tretmana. Ukoliko termalni senzor izmeri temperaturu iznad 42°C-43°C, aparat će automatski prestati da emituje toplotu. Nakon što se koža dovoljno ohladi tretman će se nastaviti. Mehanizam obezbeđuje da ne dođe do opekotina na koži od previsoke temperature.

Da li je tretman bolan?
Ne. Tretmani sa Silk'n Silhouette ne bole. Tokom tretmana Silhouette aparatom normalno je da osetite blagi osećaj toplote i nije neuobičajeno da vidite veoma blage, rozikaste promene na koži. One bi trebale da nestanu najviše nakon jednog sata od tretmana.

Kako bih trebao da koristm Silk’n Silhouette?
Namažite tanak sloj Silk’n gela(koji se dobija uz aparat) na željeni deo tela. Alternativno, namažite malu količinu gela na površinu aparata koja služi za sam tretman. Prvi tretman započnite sa najnižim energetskim nivoom (1). Od sledećeg tretmana pa na dalje, možete da povećavate nivo na srednji(2) sve do najvišeg nivoa(3). Postavite aparat na željeni deo tela. Osetićete blagi osećaj toplote. Pomerajte nežno aparat u pravolinijskim pokretima specifičnim za masažu. Pogledajte slike u uputstvu ili pogledajte video na sajtu proizvoda kako biste videli preciznije instrukcije.

Koliko dugo bi trebalo da traje tretman?
Za najbolji rezultat, prosečno vreme tretmana na jednom delu tela bi trebalo da bude oko 20mi. Tokom prvog tretmana, molim Vas da tretirate željeni deo tela na najslabijem nivou(1). Od drugog tretmana na dalje, možete povećati na viši energetski nivo, prvo na srednji , a zatim i na najviši, sa dužinom tretmana od 20min po delu tela na kojem radite tretman. 

Koliko često sme da se koristi aparat?
Kako biste Vašem telu omogućili najbolji mogući tretman, počnite sa tretmanima dva puta nedeljno prvih 10 nedelja. Nakon toga možete da koristite Silhouette jednom svakih dve nedelje (održavajući režim).

Kada mogu da očekujem rezultate?
Prvi rezultati će biti nakon kompletiranja preporučenog desetonedeljnog plana tretmana.

Zašto bi trebao da se nanosi Slider Gel pre svakog tretmana?
Vaš Silk’n Silhouette dolazi sa tubom Silk’n Slider Gel. Najvažnije je da nanesete tanak sloj gela na kožu pre svakog tretmana. Bez gela, aparat neće raditi! Gel na bazi vode, nije samo ovlaživač, već i pomaže u navođenju aparata. Omogućava da se Silk’n Silhouette lakše kreće po Vašoj koži i sprečava stvaranje opekotina na njoj. Nakon nekoliko minuta Slider gel će se osušiti i trebalo bi da nanesete još jedan sloj gela. Umesto Silk'n Slider Gela možete koristiti i gelove drugih proizvođača koji su na bazi vode i imaju sličnu namenu.

aa9
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Silhouette masažer
Vaša ocena