Silk'n Epilator Silk`n Glide Unisex

Epilator za trajnu epilaciju sa 200,000 svetlosnih impulsa
Šifra
107698
Raspoloživost za isporuku: 5-7 radnih dana
  • uređaj - 220v
Cena 25.780 rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 5-7 radnih dana
Opis
Silk’n Glide je aparat za uklanjanje dlaka na bazi svetla. Aparat momentalno uklanja neželjene dlake sa tela i lica pomoću HPL™ (Kućno pulsirajuće svetlo) tehnologije. Ova tehnologija je kućna verzija IPL (Intenzivno pulsirajuće svetlo) koja se koristi u salonima. Silk'n Glide je dostupan u različitim verzijama.

Svetlosna energija se selektivno apsorbuje u osnovi dlake i transformiše u toplotu. Time onemogućava rast ćelija dlake i njenh folikula. Za to vreme okolno tkivo zadržava normalnu temperaturu. Procedura je bezbedna za Vašu kožu. Nakon svakog tretmana, rast dlake je usporen.

Prikladan je za korišćenje i od strane muškaraca i od strane žena. Za dobar rezultat i zbog Vaše bezbednosti, važno je da razumete da li Vaša dlaka i boja kože odgovaraju za tretmane ovim aparatom. Molimo Vas da pre tretmana pogledate tabelu sa bojom kose i kože za koje je ovaj tretman (ne)odgovarajući koja s nalazi na veb stranici aparata. Ova tabela bi trebala da se nalazi i na svakom pakovanju. Ovaj aparat nije namenjen za sva stanja kože. Zbog toga, molimo Vas da pročitate odeljak o kontraindikacijama u uputstvu u potpunosti pre nego što počnete tretman.

Aparat najbolje radi na tamnom tipu dlake, ili dlaci koja sadrži više melanina. Melanin je pigment koji daje kosi i koži njenu boju i apsorbuje svetlosnu energiju. Najbolji rezultat će se videti na crnoj i smeđoj dlaci, iako braon i svetlo braon dlake takođe mogu pozitivno da reaguju na ovaj tretman. Kako god, ovi tipovi dlake najčešće zahtevaju više tretmana. Crvene, bele, sede i plave dlake mogu pokazati određeni nivo reakcije na tretman, ali mogu da zahtevaju više tretmana.

Može se koristiti na celom telu, uključujući lice, osim na bradavicama i genitalijama.

Sa Silk’n-om bezbednost je na prvom mestu. HPL™ (Kućno pulsirajuće svetlo) tehnologija je sposobna da momentalno ukloni dlake pomoću samo dela svetlosne energije koju koriste profesionalni aparati na bazi svetlosne energije. Niska energija koju koristir Silk’n aparat za uklanjanje dlaka smanjuje potencijalnu opasnost ili komplikacije i doprinosi Vašoj opštoj bezbednosti. Svi naši aparati na bazi HPL™ tehnologije su bezbedni za vašu kožu i oči. HPL™ tehnologija je klinički testirana, kao rezultat toga što najpoznatiji svetski dermatolozi smatraju ovaj aparat bezbednim, pogodnim i efektivnim metodom za uklanjanje dlaka koji se može koristiti u kućnim uslovima. Preporučena je od strane doktora, klinički dokazana i odobrena od strane FDA (Food and Drug Administration) u SAD. Svi naši aparati sa HPL™ tehnologijom imaju ugrađen senzor boje koji štiti kožu i predstavlja bezbednosni mehanizam koji štiti oči, čineći ovaj proizvod jedinstvenim. Gel za hlađenje ili zaštitne naočari nisu neophodne. 

Najveći deo korisnika nije uopšte prijavio bol ili osećaj toplote i peckanja tokom rada aparata. Korisnici sa debljom i jačom dlakom mogu osetiti blagi diskomfort, ali taj osećaj prestaje sa završetkom tretmana. Radi lične udobnosti, aparat ima pet energetskih nivoa koji se mogu podesiti u zavisnosti od osetljivosti i tolerancije. 

Ovo je ugrađen bezbednosni senzor koji sprečava emitovanje svetlosnih impulsa ukoliko je Vaša koža previše tamna za tretman ovim aparatom. Senzor obezbeđuje zaštitu Vaše kože.

Vreme tretmana može da varira u zavisnosti od dela tela na kojem se tretman vrši. Tretman cele noge može trajati i do 22 minuta a tretman pazuha oko 2min. Da li želite da uklonite dlake brzo? Klizna metoda je jedinstvena i ultra-brza. Silk’n Glide može da proizvede pojedinačne svetlosne snopove u automatskim intervalima. Ovim metodom možete jednostavno da samo klizanjem aparata po koži završite tretman.

Tipičan plan uklanjanja dlaka izgleda ovako: Tretmani 1-4 - u razmaku od dve nedelje. Tretmani 5-7 - na svakih četiri nedelje. Tretmani 8+ - ukoliko su neophodni, sve do željenog rezultata. Održavanje: Sa vremena na vreme potrebno je da se ponovo uradi tretman ukoliko su dlake ponovo primetne. 

Uverite se da aparat pogoduje Vašoj boji kože. Neki delovi kože mogu biti tamniji i zbog toga nisu pogodni za tretman. Takođe uverite se da površina senzora boje kože uvek bude potpuno uz kožu. 

Tišičan ciklus rasta dlake traje 18-24 meseca. Tokom ovog perioda potrebno je nekoliko sesija kako bi dlaka bila potpuno uklonjena. Dužina jednog tretmana varira od osobe do osobe, dela tela, boje dlake i načina korišćenja aparata.


Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Epilator Silk`n Glide Unisex
Vaša ocena