Braun Silk-expert IPL BD 5008

Braun laserski epilator za trajnu epilaciju + epilator za lice

Šifra
104347
Raspoloživost za isporuku: duže nedostupan
 • uređaj sa punjačem
 • kutija
 • za žene
Cena 76.282rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: duže nedostupan
Opis
Karakteristike proizvoda:
  • Razvijen na principu svetlosne tehnologije, uređaj sa intenzivnim pulsirajućim svetlom Braun Silk-expert Intense Pulsed Light (IPL) BD 5001 klinički i vidljivo smanjuje broj dlačica.
  • Braun BD 5001 je jedini IPL uređaj* sa inteligentnim senzorom SensoAdapt™ koji očitava nijansu kože i skladno rezultatima prilagođava intenzitet svetlosti kako bi tretman bio što efikasniji i sigurniji.
  • Najbrža IPL tehnologija omogućava potpuni tretman nogu ili ruku za samo 10 minuta.
  • Jedinstven dizajn osmišljen za laku upotrebu čak i na teško pristupačnim područjima. Uređaj ne treba puniti tako da nisu potrebni nikakvi gelovi niti lampe.
  • 94% žena primetilo je vidljive rezultate nakon samo 3 meseca, 89% žena značajno smanjenje vidljivih dlačica čak i 12 meseci nakon poslednjeg tretmana.

* IPL uređaj - Uređaj sa intenzivnim pulsirajućim svetlom

Braun Silk-expert - Inteligentan izbor

Braun Silk-expert je revolucionarni IPL sistem vidljivo smanjuje broj dlačica u samo četiri tretmana. Deluje ispod površine kože ciljajući melanin u folikulama kako bi se prekinuo ciklus ponovnog izrastanja dlačica. Kontinuiranom, redovnom upotrebom pomaže sprečavanju dopiranja neželjenih dlačica do površine kože. Niko od nas nema istu, ujednačenu nijansu kože na svim delovima tela, a svaka nijansa zahteva specifičnu visinu energije za ciljanje melanina. Samo Braun Silk-expert ima jedinstveni senzor SensoAdapt™ koji neprekidno očitava nijansu kože - 80 puta u sekundi - i u skladu sa rezultatima automatski prilagođava intenzitet svetlosti kako bi tretman bio što efikasniji i sigurniji. Time se eliminiše nagađanje pri poređenju nijanse kože sa širokom lepezom tonova, u komplikovanim tablicama, koje se obavezno moraju koristiti prilikom upotrebe drugih IPL uređaja.

Brzi i precizni tretmani

Način rada pri kom uređaj klizi po koži, pruža brzo i efikasno tretiranje većih površina poput nogu. Integrisani senzor za kontakt sa kožom pobrinuće se za preciznost tretiranja manjih površina, poput nausnica.

Brzi i precizni tretmani:


 • 3 modula: normalno, nežno, extra nežno
 • 300,000 bljesaka
 • Neprestano napajanje

 

7 razloga za kućne Braun IPL tretmane

 1. Korišćenje uređaja Braun Silk-expert IPL vidljivo smanjuje dlačica za samo 4 nedelje.
 2. Braunova ekskluzivna tehnologija SensoAdapt™ prilagođava IPL tretman nijansama vaše kože pa je prikladna i za telo i za lice.
 3. Koristi iste principe kao IPL tretmani u salonima lepote, ali u ovom slučaju sve možete uraditi iz udobnosti svog doma.
 4. Braun Silk-expert najbrža je IPL tehnologija na tržištu. Tretman nogu može biti gotov za samo 10 minuta!
 5. Klinički testirali stručnjaci: tretmani su nežni i doslovno bezbolni.
 6. IPL uređaj radi sa kablom kako ništa ne bi prekidalo tretmane, čak ni na maksimalnim postavkama.
 7. U poređenju sa profesionalnim tretmanima uklanjanja dlačica laserom ili voskom, Braun Silk-expert IPL je cenovno efikasna metoda uklanjanja dlačica kod kuće.

Da li je uklanjanje dlačica IPL metodom prikladno za vas?

Uređaj Braun Silk-expert IPL je najefikasniji na svetlim do srednje tamnim nijansama kože sa dlačicama u rasponu od prirodno svetlih do tamnosmeđih ili crnih.

Uređaj je najmanje efikasan na izuzetno svetlim, crvenim, sivim ili belim dlačicama čija manja količina melanina ne upija svetlost.

Garancija

Period važenja garancije: 24 meseca

Pogledajte spisak ovlašćenih servisa ovde

Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Silk-expert IPL BD 5008
Vaša ocena