Esi Bio Collagenix u prahu 120g

Kolagen formula za lepotu, hidrolizovani kolagen tipa I i III, 120g

Šifra
117737
Raspoloživost za isporuku: trenutno nedostupan
  • 120g
  • prah/granulat
  • plastična kutija
  • kolagen
Cena 1.595 rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: trenutno nedostupan
Only 0 left
Može Vam se svideti
Opis

Biocollagenix Lift prašak za pripremu napitka je dijetetski suplement sa hidrolizovanim ribljim kolagenom tipa I i tipa III, visoke čistoće i koncentracije.

Kolagen koži daje tonus, elastičnost i otpornost prema nastanku bora.

Kolagen je neophodan u formiranju hrskavice, tetiva, ligamenata, kostiju, zuba, omogućava zategnustost kože i krvnih sudova i utiče na proizvodnju keratina i u izgradnji mišića. Starenjem i intenzivnom fizičkom aktivnošću organizam gubi kolagen. Ovo ima za posledicu smanjenje debljine, gustine, otprornosti i gipkosti tkiva koja sadrže kolagen što posledično dovodi do starenja kože, artroze, osteoporoze, povreda mišića, kostiju, zglobova. Gubitak endogenog kolagena se može nadoknađivati unosom egzogenog kolagena, odnosno hranom i dodacima ishrani.

Kolagen tipa I i tipa III preporučuje se za jačanje i regeneraciju kostiju, mišića, zglobova, tetiva i ligamenata, za povećanje elastičnosti krvnih sudova, brže zarastanje rana i za zdravlje kože, kose i noktiju.

Ne sadrži: gluten, zaslađivače, dodate šećere, veštačke arome, veštačke boje, derivate mleka, GMO, konzervanse, laktozu.

Napomene: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti! Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu! Čuvati van domašaja dece!

Upozorenja: Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda! Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama i deci mlađoj od 12 godina.

Upotreba

Odrasli: 5 g praška (jedna i po kašičica) rastvoriti u 150 ml negazirane vode i popiti, najbolje uveče neposredno pre spavanja. Prašak dodati u suvu čašu i dopuniti vodom do 150 ml. Mešati do potpunog rastvaranja i popiti odmah po pripremi. Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama i deci mlađoj od 12 godina.

Način čuvanja: Čuvati u originalnom pakovanju, zaštićeno od svetlosti i vlage na temperaturi do 25ºC.

Sadržaj

Biocollagenix Lift prašak sadrži 5000 mg kolagena tipa I i III u jednoj dozi.

Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Bio Collagenix u prahu 120g
Vaša ocena