Neocell Super Collagen +C Beauty 60 tableta

Hidrolizovani kolagen tip 1 i 3, vitamin C i biotin, 60 tableta

Šifra
110823
Raspoloživost za isporuku: 1-2 radna dana
  • 60
  • tablete
  • plastična bočica
  • odrasli
  • biotin - vitamin b7, kolagen
  • anti-age formula
Cena 1.745 rsd
(U cenu je uračunat PDV)
  • Kupi 2 x 1.695 rsd i uštedi 3%
  • Kupi 3 x 1.595 rsd i uštedi 9%
  • Kupi 4 x 1.495 rsd i uštedi 14%
+
Dostava za: 1-2 radna dana
Kupite zajedno
Super Collagen +C Beauty 60 tableta
Rating:
100%
Cena 1.745 rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Regulatpro Hyaluron 20ml
-25 rsd
Regulatpro Hyaluron 20ml
Cena 400 rsd
(U cenu je uračunat PDV)
=
Sačuvaj 25 rsd
2.120 rsd
Kupite zajedno
Super Collagen +C Beauty 60 tableta
Rating:
100%
Cena 1.745 rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Vitaminsko E ulje 60ml
-50 rsd
Vitaminsko E ulje 60ml
Cena 1.806 rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Double C serum 30ml
-50 rsd
Double C serum 30ml
Cena 1.198 rsd
(U cenu je uračunat PDV)
=
Sačuvaj 100 rsd
4.649 rsd
Može Vam se svideti
Opis

Super Collagen Beauty dodatak ishrani je revolucionarana formula za lepšu kožu, kosu i nokte, a osim toga utiče i na celokupno stanje organizma. Podstiče brzo zatezanje i revitalizaciju kože lica i tela. Super Collagen Beauty sa biotinom je jedini preparat na tržištu koji sadrži dva različita tipa kolagena u maksimalnoj dozi koja se preporučuje za dnevnu upotrebu.

Kolagen je u svemu od izuzetne važnosti, a njegovi efekti su vidljivi na koži, kosi i noktima, ali i u telu. Ovaj preparat na bazi kolagena istovremeno pruža i veliku pomoć u revitalizaciji zglobova. Može se koristiti za jačanje i regeneraciju kostiju, mišića, zglobova, tetiva i ligamenata.

 

Kolagen u tabletama

Kolagen je jedna od najvažnijih belančevina koje se nalaze u organizmu, i koristi se u procesima kako bi odredio biološki uzrast čoveka. Kolagen je najrasprostranjeniji protein u ljudskom telu i nalazi se svuda, od kostiju preko vezivnog tkiva do mišića.

 

Nedostatak kolagena tokom starenja

Smanjanje kolagena je prirodan proces koji nastaje tokom starenja, što se najviše vidi po promenama na koži. Kao rezultat smanjene proizvodnje kolagena u ćelijama pojavljuju se bore, kosa i nokti postaju slabi, dolazi do slabosti u kostima, mišićima, a moguće su i druge promene kože kao što su fleke, gubitak sjaja, smanjene elastičnosti i slično.

Osim prirodnog smanjenja kolagena, njegov nivo se može smanjiti i pod uticajem različitih zdravstvenih stanja. Da bi se očuvao optimalni nivo kolagena u takvim situacijama, neophodna je njegova suplementacija, ne samo u estetske, već i u medicinske svrhe. Kolagen je važan ne samo za kosu, nokte, kožu, već i za kosti i hrskavicu. 

 

Kolagen podmlađuje ceo organizam

Super Collagen Beauty se sastoji od aktivnih sastojaka koji se brzo apsorbuju i na taj način ima brzo dejstvo na stanja kože i organa. Pomoću kolagena se organizam podmlađuje i sve njegove funkcije postaju jače i otpornije na spoljašnje uticaje.

Inovativna formulacija pakovanja omogućava najkomforniju moguću primenu. Praktično pakovanje čini da ovaj tip kolagena možete koristiti bilo kad i bilo gde, možete ga konzumirati tokom obavljanja poslova, kao i za vreme putovanja.

 

Kolagen se koristi protiv celulita

Super Collagen Beauty uz svoje brojne benefite sadrži i moćno dejstvo za borbu protiv pojave celulita. Njegov harmoničan sastav kolagena i biotina hrani lepotu iznutra, na ćelijskom nivou.

 

Upotreba

Uzeti 2 tablete dnevno na prazan stomak.

Sadržaj

1 tableta sadrži:

Goveđi kolagen tipa I i III     1,0 g
Vitamin C                           10 mg
Biotin                               250 mg

Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Super Collagen +C Beauty 60 tableta
Vaša ocena