VITALIS Doctor's group Vitalis slim 30 kapsula

Preparat za pomoć pri redukciji telesne težine, 30 kapsula

Šifra
121232
Raspoloživost za isporuku: 3-5 radnih dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 349 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • EU
  • 30
  • kapsule
  • kutija
  • oralno
  • odrasli
  • za mršavljenje
Cena 1.195,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-5 radnih dana
Opis

Vitalis Slim je bezbedan, potpuno prirodan, atestiran i proveren dijetetski proizvod za mršavljenje.

Vitalis Slim će obezbediti da se najlakše oslobodite viška kilograma, izgledate mlađe, lepše i zdravije. Zategnućete figuru i povećaćete odnos između mišićne mase i masnih naslaga! Potpuno prirodan proizvod, čiji je jedan od sastojaka Citosan, iz rakova i školjki, deluje kao sunđer za masti, upija ih i pretvara u nesvarljivo jedinjenje i putem stolice izbacuje iz organizma. Bromelin, enzim iz ananasa, sprečava absorbovanje masti koju ste pojeli tokom obroka pre nego što ona bude deponovana. Još jedan od bitnih sastojaka je velika količina divljeg limuna, koji obezbeđuje idealan metabolizam i daleko lakše sagorevanje masti iz masnih naslaga. Uz to, Vitalis Slim štiti krvne sudove, povećava njihovu elastičnost, smanjuje holesterol, stimuliše imuni sistem i neutrališe štetne materije koje cirkulišu krvotokom u procesu mršavljenja. Takođe štiti krvne sudove i pomaže u lečenju loše cirkulacije i celulita.

Do željene kilaže treba doći efikasno i brzo, ali na prirodan način, jer jedino tako ne ostaju posledice po zdravlje. Vitalis Slim je upravo takav izbor. Vitalis Slim sadrži jedinstvenu formulu koja obezbeđuje efikasno mršavljenje na zdrav i prirodan način. Brzo i prirodno mršavljenje obezbeđuje osećaj samopouzdanja, sigurnosti, optimizma i jedan izuzetan osećaj uspeha i pobede! Na taj način postižemo dugotrajne efekte u regulaciji telesne težine, jer i ubuduće, po prestanku korišćenja Vaš apetit se smanjuje, pa nema ponovnog dobijanja kilograma. Sada i Vi možete da oslabite i da imate besprekornu figuru uz samo 3 kapsule Vitalis Slima dnevno. Rezultat je prirodan, brz i zapanjujuće efikasan. Vitalis Slim sagoreva postojeće masne naslage i sprečava stvaranje novih.

Upotreba

3 kapsule dnevno.

Sadržaj

Citosaniz rakova i školjki, deluje kao sunđer za masti, upija ih i pretvara u nesvarljivo jedinjenje i putem stolice izbacuje iz organizma. Bromelin, enzim iz ananasa, sprečava absorbovanje masti koju ste pojeli tokom obroka pre nego što ona bude deponovana. Još jedan od bitnih sastojaka je velika količina divljeg limuna, koji obezbeđuje idealan metabolizam i daleko lakše sagorevanje masti iz masnih naslaga.

Uvoznik
Sopharma doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Vitalis slim 30 kapsula
Vaša ocena