Vida Selen 100mcg 100 tableta

Dodatak ishrani sa selenom 100mcg, 100 tableta
Šifra
128825
Raspoloživost za isporuku: duže nedostupan
  • EU
  • 100
  • tablete
  • selen
Cena 786,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: duže nedostupan
Opis

Selen 100µg je formulisan na bazi optimalnih dnevnih doza selena i vitamina A, C, D i E. Selen je esencijalni mineral koji doprinosi normalnoj funkciji štitne žlezde i imunog sistema, kao i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Vitamini A, C i E doprinose antioksidativnom delovanju selena, povećavaju njegovu apsorpciju i bioraspoloživost u organizmu, dok vitamin D doprinosi imunoprotektivnom delovanju selena.

Preporučuje se primena Selen 100µg u cilju zaštite organizma od oksidativnog stresa, za jačanje imuniteta, za pravilnu funkciju štitne žlezde, kod stanja iscrpljenosti i malaksalosti, kod zapaljenskih procesa, za održavanje normalne kože, sluzokože, kose, noktiju, vida, kao i u uslovima izloženosti stresu, toksičnim i ostalim štetnim agensima (teški metali, UV i jonizujuće zračenje, smog, duvanski dim, prekomerno konzumiranje alkohola).

Upotreba

1 tableta dnevno

Sadržaj

Selen (L-selenometionin) 100 μg, vitamin A 800 μg RE, vitamin C 80 mg, vitamin D 10 μg (400 IU), vitamin E 8,04 mg αTE

sredstva protiv zgrudnjavanja: mikrokristalna celuloza; vitamin C (L-askorbinska kiselina), vitamin E (DL-α-tokoferilacetat), sredtsvo protiv sgrudnjavavnja: magnezijum stearat, talk; vitamin A (retinil palmitat); selen (L-selenometionin); vitamin D (holekalciferol)

Uvoznik
Taktik doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Selen 100mcg 100 tableta
Vaša ocena