Scholl Velvet Smooth Roller Head - extra coarse

Rezervni roler za Velvet Smooth elektronsku turpiju, 2x grublja tekstura
Šifra
102652
Raspoloživost za isporuku: trenutno nedostupan
  • 2
  • zamenski deo
  • blister pakovanje
Cena 1.850 rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: trenutno nedostupan
Only 0 left
Opis

Dva rezervna rolera za zamenu istrošenog rolera na elektronskoj turpiji za stopala sa grubljom teksturom.

Scholl je predstavio svoj novi proizvod, električnu turpiju za stopala, pomoću koje možete dobiti profesionalne rezultate kao u salonu, ali u udobnosti vašeg doma i onda kada vama odgovara.

Naime, zadebljala koža na stopalima, posebno petama, može nastati iz više razloga, među kojima je način na koji hodate, neudobne ili neodgovarajuće cipele, pa i sklonost isušenoj koži na stopalima.

Osim što ne izgleda lepo i može da bude neprijatna, ispucala i isušena koža na ovom delu tela predstavlja i rizik po zdravlje: može biti uzrok dubokih bolnih pukotina u kojima mogu nastati bakterije koje prouzrokuju upalne procese. Kako biste ovo sprečili, višak tvrde i zadebljale kože se mora redovno odstranjivati, što nije lak i zabavan posao – sve dok nam Scholl nije predstavio Velvet Smooth – praktičan i jednostavan način da se tog viška rešimo.

Najbolji rezultati se postižu korišćenjem ove turpije nekoliko uzastopnih dana po par minuta, posle čega se koža na stopalima može tretirati i svakih nekoliko dana.

Takođe, posle tretmana je neophodno oprati stopala (od te sitne prašine) i naravno očistiti uređaj (koji inače nije vodootporan te se ne pere pod vodom, već se može skinuti turpija i sve zajedno obrisati vlažnom krpom), a poželjno je naneti i kremu za negu. Posle ovoga, stopala su stvarno savršeno glatka i mekana. 

Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Velvet Smooth Roller Head - extra coarse
Vaša ocena