Poručivanje telefonom:
011/313-0-494
069/313-0-450

The Verde

500mg 60 kapsula

Oblik: Kapsule
Šifra proizvoda: 104287
Pogledajte sve artikle: Esi

Esi - Hiper

Količina:

574,00 RSD
ubaci u korpu
Raspoloživo za isporuku:
Ekonomična isporuka za 1 do 7 dana
Zeleni čaj je dodatak ishrani sa antioksidantnim dejstvom koji se preporučuje kao pomoć u toku režima mršavljenja. Rezultati kliničkih studija pokazuju da komponente ekstrakta zelenog čaja smanjuju resorpciju masti i ugljenih hidrata. Pomaže aktiviranje metaboličkih procesa i stimuliše eliminaciju masnih naslaga i suvišne tečnosti iz oranizma, a naročito efikasno deluje na naslage masti u predelu stomaka.
Pored toga, zeleni čaj štiti srce i krvne sudove i usporava starenje kože.
Redovno konzumiranje zelenog čaja ima brojna blagotvorna dejstva. Najvažnije je to što je on veoma jak antioksidans (zbog visoke koncentracije polifenola) i bori se protiv slobodnih radikala koji menjaju ćelije u organizmu, oštećuju DNK i dovode do smrti ćelija. Antioksidansi u zelenom čaju su nekoliko desetina puta efikasniji od vitamina C i E, koji važe za dobre antioksidanse. Mladi listovi čaja su bogati antioksidansima i da bio se očuvalo to dejstvo - neophodno je da se prikupe i obrade pre fermentacije koja dovodi do tamne boje karakteristične za običan čaj.
Kapsule The verde ESI® sadrže mikronizovani prah suvih listova i suvi ekstrakt lista sa 40% polifenola koji su nosioci antioksidansnog dejstva.
Umesto klasičnih želatinskih kapsula ESI® koristi Naturcaps® kapsule od biljnih vlakana dobijenih fermentacijom tapioke pa su potpuno prirodne i bez veštačkih boja, lako svarljive i prilagođene i vegetarijancima i veganima.
 
Proizvod ne sadrži: gluten, derivate mleka, laktozu i GMO.
Proizvod je pogodan za veganski način ishrane.

Preporučuje se uzimanje 2 kapsule na dan.

Upozorenja: Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i deci mlađoj od 12 godina. Proizvod ne treba da koriste osobe osetljive na kofein, osobe obolele od hipertenzije, osobe na terapiji oralnim  antikoagulantima i slučaju preosetljivosti na bilo koju komponentu proizvoda, odmah prekinuti primenu.
Tanini iz zelenog čaja mogu smanje resorpciju gvožđa i ne preporučuje se osobama sa anemijom.
 
Listovi zelenog čaja u prahu ............................................  350 mg
Listovi zelenog čaja standardizovani ekstrakt ................... 150 mg         
od čega polifenola .............................................................. 60 mg

UniCredit Bank AllSecure - Vaš Partner za Internet Trgovinu VISA MasterCard Maestro Verified by Visa MasterCard SecureCode

hiper click2pick 2019. - Sva prava zadržana. Design by Graphic Beast. Developed by Web Factory.Salata Recepti