The Nutrition ZMA 200 kapsula

Kompleks cinka i magnezijuma, 200 kapsula

Šifra
122548
Raspoloživost za isporuku: duže nedostupan
  • EU
  • 200
  • kapsule
  • plastična bočica
  • oralno
Cena 1.995,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: duže nedostupan
Opis

ZMA predstavlja prehranski dodatak, koji se temelji na simbiozi dva telu veoma važna minerala - magnezijumom i cinkom. Ova kombinacija igra ključnu ulogu kod adekvatne regeneracije posle intenzivnog treninga.

Cink je važan za ćelijski rast i regeneraciju tkiva, kao i za dobro delovanje imunog sistema. Istovremeno na prirodan način povećava nivo testosterona u telu i tako utiče na anabolizam. Dokazano je takođe, da nedostatak cinka povećava nivo estrogena u telu a u kombinaciji sa vitaminom B6 je dokazano da sprečava nastajanje DHT-a.

Magnezijum je ključan za održavanje podgovarajućeg nivoa elektrolita u telu, dobre neuro-mišićne veze i stvaranje energije. Pored toga, magnezijum je jedan od glavnih minerala kod aerobnih i anaerobnih procesa, koji se događaju u telu. Nedostatak magnezijuma može da pouzrokuje osećaj nemoći i grčeve, i zato ga bodibilderi uvek upotrebljavaju pre takmičenja. Dokazano je da dodajanje magnezijuma povećava mišićnu snagu.

Tokom aktivnosti se cink i magnezijum dosta troše, zato je od ključnog značaja da ih imamo u telu u dovoljnim količinama. Istraživanja rađenana američkim fudbalerima, pokazala su neverovatne rezultate sa dodavanjem 30mg cinka i 450mg magnezijuma dnevno:

  • 2,5 puta povećanje snage
  • do 30% povećanje nivoaprimarnog muskog hormona (T) u telu
  • 45% povećanje nivoa ins.u sličnom faktoru rasti (IGF-1)

The ZMA je nesteroidni preparat namenjen prirodnom stimulisanju proizvodnje sopstvenog muškog hormona, bez ikakvih neželjenih efekata. Utiče i na izdržljivost, povećanje snage, smanjenje umora, poboljšanje koncentracije, sprečavanje grčeva, smanjeno zadržavanje viška vode, i uglavnom tvrdog i dubokog sna, koji pospešuje regeneraciju, daje više snage i ubrzava mišićni rast.

Upotreba

3 kapsule dnevno, pred odlazak na spavanje.

Sadržaj
Magnezijum 450 mg
Cink 30 mg
Vitamin B6 10,5 mg
Uvoznik
Ogistra doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:ZMA 200 kapsula
Vaša ocena