The Nutrition X3M Terminator 180 kapsula

Kompleks za povećanje nivoa testosterona, 180 kapsula

Šifra
122553
Raspoloživost za isporuku: delistiran
  • EU
  • 180
  • kapsule
  • plastična bočica
  • oralno
Cena 2.695,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: delistiran
Opis

Skrivena potreba za dominacijom postoji u svakom čoveku. Potreba da se među svojim suparnicima dokaže kao najjači, najmoćniji i najbrži, da impresionira i osvoji, i da dominira kao alfa-mužjak.

Uz pomoć The Nutrition probudite životinju u vama u vrlo kratkom roku!

THE X3M Terminator će vam omogućiti da potpuno drugačije spoznate sebe i svoju muškost! Radi se o pažljivo odabranim i naučno ispitanim supstancama, precizno upakovanih u ovu idealnu mešavinu.

DAA predstavlja najnovije otkriće na polju sportske suplementacije. D-Aspartic acid je izomer aspartične kiseline i u našem telu nastaje nizom biohemijskih reakcija i služi kao neurotransmiter a ne može se naći u hrani.

Ergogeno delovanje koje ima se ostvaruje preko indirektnog delovanja na osovinu Hipotalamus-Hipofiza-Testisi. DAA utiče na hipotalamus da bi oslobađao više GnRH koji potom stimuliše adenohipofizu da oslobodi veću količini LH i FSH hormona. Oni posrednim delovanjem na Lejdigove ćelije testisa povećavaju proizvodnju muškog hormona - testosterona.

Veliki broj naučnih studija, vršenih na eminentnim svetskim univerzitetima, su potvrdile da upotrebom ovog suplementa dolazi do značajnog povećenja nivoa testosterona, u proseku za 42% u roku od samo 12 dana! Nije zabeležena pojava bilo kakvih neželjenih efekata.

Tribulus Terrestris je biljka koja se koristi u medicini za lečenje impotencije.

Predstavlja prirodnu alternativu anaboličkim hormonskim preparatima na sintetičkoj bazi. Uvećani nivo testosterona potpomaže sintezu belančevina i pozitivnu ravnotežu nitrogena, koji su osnova povećanja mišićnih ćelija. Tribulus Terrestris potpomaže brzu regeneraciju, što je osnova intenzivnijih i delotvornijih treninga, a takođe postepeno povećava i mišićnu masu, koja je od velikog značaja za sportiste.

Tribulus Terrestris podiže nivo luteinizirajućeg hormona (LH), hormona hipofize i time povećava nivo primarnog muškog hormona testosterona.

Kada osoba uzima testosteron, ljudski organizam prestaje da ga proizvodi. Kod uzimanja Tribulusa, ovo dejstvo ne dolazi do izražaja i zato se kao posledica stvara izuzetno velika mišićna masa.

Vitamin B6, magnezijum i cink pružaju podršku našem organizmu u stvaranju testosterona.

U potrazi za idealnom formulom za što veću masu u ovu mešavinu smo dodali i BioPerine koji još više pojačava apsorpciju i sinergiju ostalih komponenti ove snažne mešavine, a sve to radi pojačanog efekta lučenja testosterona, samim tim pojačanom voljom i snagom za treningom, koja rezultuje ekstremnoj brzini dobijanja na masi. Ukoliko ste spremni da postanete alfa-mužjak...onda je za vas definitivno X3M Terminator!

Upotreba
U jednoj dozi:
DAA (D-asparaginska kiselina) 875 mg
Tribulus terestris 300 mg
Ekstrakt crnog papra 30 mg
ZMA* 220 mg
Vitaminska mešavina** 30 mg

* Vitamin B6, cink i magnezijum

** Vitamin B1, vitamin B2, vitamin B6, vitamin B12, vitamin C, vitamin D3, vitamin E, folna kiselina, pantotenska kiselina, niacin, biotin, kalcijum, jod, bakar, fosfor, gvožđe.

Sadržaj

Uzimajte 2 puta dnevno: 20 minuta pre fizičke aktivnosti i pred odlazak na spavanje, uvek na prazan stomak.

Uvoznik
Ogistra doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:X3M Terminator 180 kapsula
Vaša ocena