The Nutrition Tribulus 750 60 kapsula

Ekstrakt biljke Tribulus Terrestris za povećanje nivoa testosterona, 60 kapsula

Šifra
122549
Raspoloživost za isporuku: duže nedostupan
  • EU
  • 60
  • kapsule
  • plastična bočica
  • oralno
  • za imunitet
Cena 1.630,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: duže nedostupan
Opis

Zbog posedovanja najvećeg procenta aktivnog sastojka protodioscin, The Tribulus 750 je najjači proizvod na tržištu sa ekstraktom iz biljke Tribulus Terrestris.

Za razliku od prohormona, protodioscin ima prirodnu efikasnost i ne deluje kao prekurzor primarnog muskog hormona, niti u telo ne unosi sintetičke oblike tog hormona kao na primer steroidi. Naprotiv - protodioscin podstiče prirodno izlučivanje sopstvenog muskog hormona i nema neželjenih efekata, koje možemo primetiti kod upotrebe zabranjenih substanci.

Poboljšajte svoj libido i polni život!!

Ključnu ulogu kod povećanja polne snage i libida igra izlučivanje hormona hipofize, na koji utiče The Tribulus 750. LH je hormon u telu, čija je funkcija uglavnom povećanje polne snage i nagona, a naučno je dokazano njegovo povećano izlučivanje za čak 186%!

The Tribulus 750 pored povećanja prirodnog izlučivanja muškog hormona i poboljšanog libida pozitivno utiče na još mnoge telesne funkcije: poboljšava zdravstveno stanje, snižava krvni pritisak i nivo holesterola u krvi, povećava samopouzdanje, veća mišićni tonus i može da predstavlja ključ do optimalne atletske pripremljenosti.

Upotreba

1-2 kapsule dnevno, na prazan želudac, u zavisnosti od težine osobe.

Uvoznik
Ogistra doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Tribulus 750 60 kapsula
Vaša ocena