The Nutrition Magnezijum citrat 200 kapsula

Magnezijum citrat, 200 kapsula

Šifra
122508
Raspoloživost za isporuku: duže nedostupan
  • EU
  • 200
  • kapsule
  • plastična bočica
  • oralno
  • za imunitet
  • magnezijum
Cena 1.695,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: duže nedostupan
Opis

Kako da znam koliko magnezijuma zapravo dobijam od dodatka? Oznaka kaže da sadrži 500 mg magnezijuma ''kao magnezijum citrat'' - ali koliko je to magnezijuma, a koliko citrata?

Na primer, ukoliko na etiketi dodatka stoji: „Magnezijum (kao magnezijum citrat) .... 500 mg“, trebalo bi da sadrži 500 mg stvarnog magnezijuma. Međutim, ako na etiketi stoji „Magnezijum citrat 500 mg“, to označava celokupno jedinjenje od 500 mg - od čega je samo mali procenat magnezijum (u stvari, to je samo 11,2% u magnezijum citratu, ili 16,2% u trimagnezijum dikitratu, koji može takođe biti označen kao magnezijum citrat).

Prema ovome, u The Nutrition Magnesium Citrate proizvodu, na dozu od 4 Kapsule imate 2520mg Magnesium Citrate, što znači da jedna kapsula sadrži 630mg Magnesium Citrate, odnosno 1 Kapsula sadrži 70.56mg Magnesiuma!

Magnezijum citrat se koristi za kratkotrajno lečenje povremenih konstipacija. Nalazi se u klasi lekova koji se nazivaju slani laksativi. Deluje tako što dovodi do zadržavanja vode u stolici., a to povećava aktivnost creva i omekšava stolicu.

Takođe se koristi za pražnjenje debelog creva pre kolonoskopije (pregled unutrašnjosti debelog creva radi provere raka debelog creva i drugih abnormalnosti) ili određenih medicinskih postupaka.

Ovaj proizvod koriste za lečenje simptoma previše želudačne kiseline kao što su žgaravica, želučani poremećaj i kiselinska probava.

Magnezijum je veoma važan za normalno funkcionisanje ćelija, nerava, mišića, srca i kostiju. Dobro uravnotežena dijeta obezbeđuje normalan nivo magnezijuma u ​​krvi, ali određene situacije dovode do toga da telo gubi magnezijum brže nego što ga možete zameniti ishranom. Te situacije uključuju lečenje „tabletama za vodu“ (diuretici poput furosemida, hidrohlorotiazida), alkoholizam, lošu ishranu ili druga medicinska stanja (npr. teška dijareja / problemi sa apsorpcijom želuca / creva, povraćanje, loše kontrolisan dijabetes).

Upotreba

Konzumirajte 1 kapsulu sa puno vode na prazan stomak, najmanje 1 sat pre ili 2 sata nakon obroka.

Uvoznik
Ogistra doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Magnezijum citrat 200 kapsula
Vaša ocena