The Nutrition Beta Alanine 500g

Dodatak ishrani sa beta alaninom, 500g

Šifra
122511
Raspoloživost za isporuku: delistiran
  • EU
  • 500g
  • prah
  • plastična kutija
  • beta alanin
Cena 2.950,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: delistiran
Opis

Tokom vežbanja, pogotovo kada su treninzi visokog intenziteta, telo akumulira veliku količinu azotnih iona (H), smanjuje snagu i uzrokuje nagli pad pH u vašim mišićima i umor. Ukoliko svoj postojeći mišić naterate i omogućite mu stvaranje novih vlakana i zadebljanje istih, ograničenja će prestati. Ovaj proces se događa hteli vi to ili ne.

Ne sme se mešati s običnim alaninom. Beta-alanin je jedinstven i služi kako bi poboljšao sintezu carnosine. Sa Beta-alaninnom podstičete carnosine koncentracije i vaš tip 2 mišićnih vlakana može upiti više H i ostati u optimalnom pH rasponu, omogućavajući vašim mišićima da održavaju maksimalnu snagu i izdržljivost tokom treninga. On takođe odlaže zamor i time produžava vreme vašeg treninga a omogućava vam i da izdržite treninge većeg inteziteta.

Rezultati su najbolje vidljivi u roku od 3-4 nedelje, ali korisnici mogu primetiti promenu već tokom prvih par doza. Zbog Beta-Alanina uveliko se povećava carnosine a on predstavlja moćan prekursor u stvaranju nitric oxide- tj. najpotentnijeg goriva.

Budući da je dokazano da je savršeno siguran, beta-alanin mogu koristiti svi: od pojedinaca koji rade u trening sa tegovima u cilju za dobivanje mišićne mase i povećanje snage, ljudi koji se bave drugim sportovima i kojima su potrebni snaga, mišićna snaga i izdržljivost, kao i entuzijastima kojima je cilj trening podići na neki novi nivo!

Upotreba

Konzumirati jednu dozu pre i nakon treninga.

Uvoznik
Ogistra doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Beta Alanine 500g
Vaša ocena