Abela Pharm Tensilen 10 kapsula

Kompleks vitamina B za podržavanje dobrog raspoloženja, 10 kapsula

Šifra
100226
Raspoloživost za isporuku: 3-4 radna dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 295 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • 10
  • kapsule
  • blister u kutiji
  • oralno
  • odrasli
  • vitamini b kompleksa
Cena 758 rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-4 radna dana
Opis
Tensilen sadrži "SAMe" amino-kiselinu koja se prirodno nalazi u ljudskom organizmu. Dodatni unos se preporučuje jer podstiče produkciju serotonina i drugih supstanci odgovornih za kontrolisanje stresa.
 
Koristi se i prepisuje u Evropi preko 30 godina. Potpuno je prirodan i ne izaziva zavisnost.
 
- Smanjuje stres
- Vraća samopouzdanje i volju
- Podiže energiju
 
SAMe je supstanca u vašem telu koji služi kao gorivo za mnoge važne funkcije. Klinički je dokazano da “SAM-e” podstiče aktivnost seratonina i drugih supstanci odgovornih za kontrolisanje stresa i popravljanje samopouzdanja.  Već 25 godina “SAM-e” se koristi kao blagi prirodni antidepresiv. Puno ime ove amino-kiseline je S-adenozil L-metionin. Otkriven je u Italiji 1952, pa ne iznenađuje činjenica da je do danas, većina istraživanja sprovedena upravo u zemlji njegovog otkrića. Više od 30 godina evropski lekari su prepisivali SAM-e za kontrolisanje stresa i popravljanje samopouzdanja . Zbog brojnih studija i iskustava ljudi koji su ga koristili smatra se jednim od najsigurnijih i najefikasnijih prirodnih antidepresiva.
 
Iako određena doza ove supstance već postoji u našem organizmu, način ishrane, stres, proces starenja, određene bolesti, nedostatak vitamina i drugi faktori mogu uticati na količinu koju naše telo proizvodi.
 
Istraživanja su pokazala da kada se osećamo loše, u organizmu imamo manje ove amino-kiseline nego što je to potrebno.
 
Studije su potvrdile da dodatni unos smanjuje stres, vraća samopouzdanje i energiju, promovišući balans neurotransmitera koji su odgovorni za zdravo funkcionisanje ćelija nervnog sistema.
Upotreba

Preporučuje se upotreba 1-2 kapsule dnevno, sat vremena pre obroka ili dva sata posle obroka. Proizvod je najbolje uzeti ujutru.

Sadržaj

Tensilen® sadrži kombinaciju amino-kiseline S-adenozil L-metionin i kompleksa vitamina B.

Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Tensilen 10 kapsula
Vaša ocena