Abela Pharm Tensilen

Kompleks vitamina B za podržavanje dobrog raspoloženja, 10 kapsula
Šifra
100226
Raspoloživost za isporuku: 5-7 radnih dana
  • 10
  • kapsule
  • blister u kutiji
  • odrasli
Cena 719 rsd Redovna cena 822 rsd
(Ušteda: 103 rsd)
-13%
Popust važi do isteka zaliha
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 5-7 radnih dana
Opis
Tensilen sadrži "SAMe" amino-kiselinu koja se prirodno nalazi u ljudskom organizmu. Dodatni unos se preporučuje jer podstiče produkciju serotonina i drugih supstanci odgovornih za kontrolisanje stresa.

Koristi se i prepisuje u Evropi preko 30 godina. Potpuno je prirodan i ne izaziva zavisnost.

- Smanjuje stres
- Vraća samopouzdanje i volju
- Podiže energiju

SAMe je supstanca u vašem telu koji služi kao gorivo za mnoge važne funkcije. Klinički je dokazano da “SAM-e” podstiče aktivnost seratonina i drugih supstanci odgovornih za kontrolisanje stresa i popravljanje samopouzdanja.  Već 25 godina “SAM-e” se koristi kao blagi prirodni antidepresiv. Puno ime ove amino-kiseline je S-adenozil L-metionin. Otkriven je u Italiji 1952, pa ne iznenađuje činjenica da je do danas, većina istraživanja sprovedena upravo u zemlji njegovog otkrića. Više od 30 godina evropski lekari su prepisivali SAM-e za kontrolisanje stresa i popravljanje samopouzdanja . Zbog brojnih studija i iskustava ljudi koji su ga koristili smatra se jednim od najsigurnijih i najefikasnijih prirodnih antidepresiva.

Iako određena doza ove supstance već postoji u našem organizmu, način ishrane, stres, proces starenja, određene bolesti, nedostatak vitamina i drugi faktori mogu uticati na količinu koju naše telo proizvodi.

Istraživanja su pokazala da kada se osećamo loše, u organizmu imamo manje ove amino-kiseline nego što je to potrebno.

Studije su potvrdile da dodatni unos smanjuje stres, vraća samopouzdanje i energiju, promovišući balans neurotransmitera koji su odgovorni za zdravo funkcionisanje ćelija nervnog sistema.
Upotreba
Preporučuje se upotreba 1-2 kapsule dnevno, sat vremena pre obroka ili dva sata posle obroka. Proizvod je najbolje uzeti ujutru.
Sadržaj
Tensilen® sadrži kombinaciju amino-kiseline S-adenozil L-metionin i kompleksa vitamina B.
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Tensilen
Vaša ocena