Synergy Beta Carotene 60 tableta

Beta karoten 6mg, 60 tableta

Šifra
119765
Raspoloživost za isporuku: duže nedostupan
  • EU
  • 60
  • tablete
  • kutija
  • oralno
  • beta karoten
Cena 1.392,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: duže nedostupan
Opis

Sam β-karoten   pokazuje značajnu antioksidativnu aktivnost, imunomodulatorno i antikancerogeno dejstvo. Stiti kožu od opasnog ultraljubičastog zračenja,smanjuje aktivnost slobodnih radikala koji nastaju emisijom UV zraka, smanjuje oštećenje DNK molekula, sprečava i razvoj degenerativnih bolesti.

 Vitamin A (retinol) je liposolubilni vitamin narandžaste boje i uljane konzistencije. Nedostatak vitamina A se najpre manifestuje slabim noćnim vidom (kokošije slepilo) i promenama na koži.  Doprinosi održavanju normalne kože i sluzokože, normalnom metabolizmu gvožđa, normalnoj funkciji imunskog sistema i održavanju normalnog vida.

Piperin pospešuje resorpciju i bioraspoloživost drugih nutrijenata iz hrane u digestivnom traktu, omogućava ulazak mnogih supstanci u organizam u aktivnoj formi,sprečava nastanak novih masnih ćelija, ima ulogu u snižavanja nivoa lipida u krvi.

Soja i  sojino ulje  utiču na snižanje LDL-a u krvi tako što smanjuju njegovu apsorpciju u crevima.Koriste se  kod osteoartritisa i u hrani za intravensku primenu u zdravstvenim ustanovama. Posebno prerađeno, koristi se u tretmanu zglobova.  

Lecitin utice na  brojne procese sinteze biološki aktivnih jedinjenja. Ima potencijalno hepato-protektivno delovanje.

Upotreba

Jedna (1) kapsula dnevno uz obrok, ili neporedno nakon obroka

Sadržaj

β-karoten (standardizovan na vitamin A), bioperina, sojinog ulja i lecitina

Uvoznik
Omni medikal doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Beta Carotene 60 tableta
Vaša ocena