Konzervirano povrće

7 proizvoda

po stranici
Postavi opadajuće sortiranje
  1. Gold kukuruz šećerac tegla 580g
    Bonduelle

    Gold kukuruz šećerac tegla 580g

    Kukuruz šećerac u tegli, Gold, 580g
    Cena 312,00rsd
    Dodaj u listu želja Dodaj za poređenje
  2. Kukuruz šećerac konzerva 670g
    Bonduelle

    Kukuruz šećerac konzerva 670g

    Kukuruz šećerac u konzervi, 670g
    Cena 409,00rsd
    Dodaj u listu želja Dodaj za poređenje
  3. Smeđi pasulj kuvan na pari konzerva 310g
    Bonduelle

    Smeđi pasulj kuvan na pari konzerva 310g

    Smeđi pasulj kuvan na pari konzerva 310g
    Cena 239,00rsd
    Dodaj u listu želja Dodaj za poređenje
  4. Cannellini beli pasulj kuvan na pari konzerva 310g
    Bonduelle

    Cannellini beli pasulj kuvan na pari konzerva 310g

    Cannellini beli pasulj kuvan na pari konzerva 310g
    Cena 239,00rsd
    Dodaj u listu želja Dodaj za poređenje
  5. Leblebije kuvane na pari konzerva 310g
    Bonduelle

    Leblebije kuvane na pari konzerva 310g

    Leblebije kuvane na pari konzerva 310g
    Cena 239,00rsd
    Dodaj u listu želja Dodaj za poređenje
  6. Kids grašak 200g
    Globus

    Kids grašak 200g

    Kids grašak 200g
    Cena 109,00rsd Redovna cena 179,00rsd
    (Ušteda: 70,00 rsd)
    -39%
    Popust važi do isteka zaliha
    Dodaj u listu želja Dodaj za poređenje
  7. Kids grašak i šargarepa 200g
    Globus

    Kids grašak i šargarepa 200g

    Kids grašak i šargarepa 200g
    Cena 109,00rsd Redovna cena 179,00rsd
    (Ušteda: 70,00 rsd)
    -39%
    Popust važi do isteka zaliha
    Dodaj u listu želja Dodaj za poređenje

7 proizvoda

po stranici
Postavi opadajuće sortiranje

Konzervirano povrće je povrće koje je obrađeno i pakovano u konzervama ili staklenkama radi produženja trajnosti. Postupak konzerviranja može uključivati različite tehnike kao što su konzerviranje u salamuri, u konzervansima ili termička obrada (npr. pasterizacija ili sterilizacija). Konzervirano povrće ima dug rok trajanja zbog procesa konzerviranja koji sprečava razvoj mikroorganizama. Pravilno konzervirano povrće može zadržati veći deo hranljivih materija, poput vitamina i minerala u poredjenju s drugim metodama obrade.