Konzervirano povrće

6 proizvoda

po stranici
Postavi opadajuće sortiranje
  1. Grašak zeleni konzerva 400ml
    Giana

    Grašak zeleni konzerva 400ml

    Zeleni grašak u konzervi, 400ml
    Cena 79,00rsd Redovna cena 118,00rsd
    (Ušteda: 39,00 rsd)
    -33%
    Popust važi do isteka zaliha
    Dodaj u listu želja Dodaj za poređenje
  2. Indiana beli pasulj kari sos konzerva 430g
    Bonduelle

    Indiana beli pasulj kari sos konzerva 430g

    Beli pasulj Indiana u kari sosu u konzervi, 430g
    Cena 319,00rsd
    Dodaj u listu želja Dodaj za poređenje
  3. Mexicana crveni pasulj kukuruz čili konzerva 430g
    Bonduelle

    Mexicana crveni pasulj kukuruz čili konzerva 430g

    Crveni pasulj Mexicana sa kukuruzom u čili sosu u konzervi, 430g
    Cena 319,00rsd
    Dodaj u listu želja Dodaj za poređenje
  4. Gold kukuruz šećerac tegla 580g
    Bonduelle

    Gold kukuruz šećerac tegla 580g

    Kukuruz šećerac u tegli, Gold, 580g
    Cena 312,00rsd
    Dodaj u listu želja Dodaj za poređenje
  5. Pasulj u paradajz sosu 415g
    Heinz

    Pasulj u paradajz sosu 415g

    Pečeni pasulj u paradajz sosu, 415g

    Cena 329,00rsd
    Rating:
    100%
    Dodaj u listu želja Dodaj za poređenje
  6. Paradajz pelat u konzervi 390g
    Globus

    Paradajz pelat u konzervi 390g

    Oljušteni paradajz u konzervi 390g

    Cena 139,00rsd Redovna cena 199,00rsd
    (Ušteda: 60,00 rsd)
    -30%
    Popust važi do isteka zaliha
    Dodaj u listu želja Dodaj za poređenje

6 proizvoda

po stranici
Postavi opadajuće sortiranje

Konzervirano povrće je povrće koje je obrađeno i pakovano u konzervama ili staklenkama radi produženja trajnosti. Postupak konzerviranja može uključivati različite tehnike kao što su konzerviranje u salamuri, u konzervansima ili termička obrada (npr. pasterizacija ili sterilizacija). Konzervirano povrće ima dug rok trajanja zbog procesa konzerviranja koji sprečava razvoj mikroorganizama. Pravilno konzervirano povrće može zadržati veći deo hranljivih materija, poput vitamina i minerala u poredjenju s drugim metodama obrade.