Filteri
Konzervirano povrće
-
Bonduelle
Indiana beli pasulj kari sos konzerva 430g
Beli pasulj Indiana u kari sosu u konzervi, 430gCena 319,00rsdDodaj u listu želja Dodaj za poređenje -
Bonduelle
Mexicana crveni pasulj kukuruz čili konzerva 430g
Crveni pasulj Mexicana sa kukuruzom u čili sosu u konzervi, 430gCena 319,00rsdDodaj u listu želja Dodaj za poređenje -
Bonduelle
Kukuruz šećerac konzerva 670g
Kukuruz šećerac u konzervi, 670gCena 409,00rsdDodaj u listu želja Dodaj za poređenje
Konzervirano povrće je povrće koje je obrađeno i pakovano u konzervama ili staklenkama radi produženja trajnosti. Postupak konzerviranja može uključivati različite tehnike kao što su konzerviranje u salamuri, u konzervansima ili termička obrada (npr. pasterizacija ili sterilizacija). Konzervirano povrće ima dug rok trajanja zbog procesa konzerviranja koji sprečava razvoj mikroorganizama. Pravilno konzervirano povrće može zadržati veći deo hranljivih materija, poput vitamina i minerala u poredjenju s drugim metodama obrade.