Konzervirano povrće

6 proizvoda

po stranici
Postavi opadajuće sortiranje
  1. Kukuruz šećerac konzerva 425ml
    Giana

    Kukuruz šećerac konzerva 425ml

    Kukuruz sećerac u konzervi, 425ml
    Cena 145,00rsd
    Dodaj u listu želja Dodaj za poređenje
  2. Crveni pasulj konzerva 425ml
    Giana

    Crveni pasulj konzerva 425ml

    Crveni pasulj u konzervi, 425ml
    Cena 109,00rsd Redovna cena 136,00rsd
    (Ušteda: 27,00 rsd)
    -20%
    Popust važi do isteka zaliha
    Dodaj u listu želja Dodaj za poređenje
  3. Beli pasulj konzerva 425ml
    Giana

    Beli pasulj konzerva 425ml

    Beli pasulj u konzervi, 425ml
    Cena 109,00rsd Redovna cena 136,00rsd
    (Ušteda: 27,00 rsd)
    -20%
    Popust važi do isteka zaliha
    Dodaj u listu želja Dodaj za poređenje
  4. Grašak zeleni konzerva 400ml
    Giana

    Grašak zeleni konzerva 400ml

    Zeleni grašak u konzervi, 400ml
    Cena 79,00rsd Redovna cena 118,00rsd
    (Ušteda: 39,00 rsd)
    -33%
    Popust važi do isteka zaliha
    Dodaj u listu želja Dodaj za poređenje
  5. Miks pasulja i leblebija 425ml
    Giana

    Miks pasulja i leblebija 425ml

    Miks kuvanog pasulja i leblebija u konzervi, 425ml

    Cena 136,00rsd
    Dodaj u listu želja Dodaj za poređenje
  6. Paradajz pelat u konzervi 390g
    Globus

    Paradajz pelat u konzervi 390g

    Oljušteni paradajz u konzervi 390g

    Cena 139,00rsd Redovna cena 199,00rsd
    (Ušteda: 60,00 rsd)
    -30%
    Popust važi do isteka zaliha
    Dodaj u listu želja Dodaj za poređenje

6 proizvoda

po stranici
Postavi opadajuće sortiranje

Konzervirano povrće je povrće koje je obrađeno i pakovano u konzervama ili staklenkama radi produženja trajnosti. Postupak konzerviranja može uključivati različite tehnike kao što su konzerviranje u salamuri, u konzervansima ili termička obrada (npr. pasterizacija ili sterilizacija). Konzervirano povrće ima dug rok trajanja zbog procesa konzerviranja koji sprečava razvoj mikroorganizama. Pravilno konzervirano povrće može zadržati veći deo hranljivih materija, poput vitamina i minerala u poredjenju s drugim metodama obrade.