Filteri
Konzervirano povrće
-
Giana
Kukuruz šećerac konzerva 425ml
Kukuruz sećerac u konzervi, 425mlCena 145,00rsdDodaj u listu želja Dodaj za poređenje -
Giana
Crveni pasulj konzerva 425ml
Crveni pasulj u konzervi, 425mlCena 109,00rsd Redovna cena 136,00rsd(Ušteda: 27,00 rsd)-20%Popust važi do isteka zalihaDodaj u listu želja Dodaj za poređenje -
Giana
Beli pasulj konzerva 425ml
Beli pasulj u konzervi, 425mlCena 109,00rsd Redovna cena 136,00rsd(Ušteda: 27,00 rsd)-20%Popust važi do isteka zalihaDodaj u listu želja Dodaj za poređenje -
Giana
Grašak zeleni konzerva 400ml
Zeleni grašak u konzervi, 400mlCena 79,00rsd Redovna cena 118,00rsd(Ušteda: 39,00 rsd)-33%Popust važi do isteka zalihaDodaj u listu želja Dodaj za poređenje -
Heinz
Pasulj u paradajz sosu 415g
Pečeni pasulj u paradajz sosu, 415g
Dodaj u listu želja Dodaj za poređenje -
Giana
Miks pasulja i leblebija 425ml
Miks kuvanog pasulja i leblebija u konzervi, 425ml
Cena 136,00rsdDodaj u listu želja Dodaj za poređenje -
Globus
Paradajz pelat u konzervi 390g
Oljušteni paradajz u konzervi 390g
Cena 139,00rsd Redovna cena 199,00rsd(Ušteda: 60,00 rsd)-30%Popust važi do isteka zalihaDodaj u listu želja Dodaj za poređenje
Konzervirano povrće je povrće koje je obrađeno i pakovano u konzervama ili staklenkama radi produženja trajnosti. Postupak konzerviranja može uključivati različite tehnike kao što su konzerviranje u salamuri, u konzervansima ili termička obrada (npr. pasterizacija ili sterilizacija). Konzervirano povrće ima dug rok trajanja zbog procesa konzerviranja koji sprečava razvoj mikroorganizama. Pravilno konzervirano povrće može zadržati veći deo hranljivih materija, poput vitamina i minerala u poredjenju s drugim metodama obrade.