Konzervirano povrće

5 proizvoda

po stranici
Postavi opadajuće sortiranje
  1. Indiana beli pasulj kari sos konzerva 430g
    Bonduelle

    Indiana beli pasulj kari sos konzerva 430g

    Beli pasulj Indiana u kari sosu u konzervi, 430g
    Cena 319,00rsd
    Dodaj u listu želja Dodaj za poređenje
  2. Mexicana crveni pasulj kukuruz čili konzerva 430g
    Bonduelle

    Mexicana crveni pasulj kukuruz čili konzerva 430g

    Crveni pasulj Mexicana sa kukuruzom u čili sosu u konzervi, 430g
    Cena 319,00rsd
    Dodaj u listu želja Dodaj za poređenje
  3. Smeđi pasulj kuvan na pari konzerva 310g
    Bonduelle

    Smeđi pasulj kuvan na pari konzerva 310g

    Smeđi pasulj kuvan na pari konzerva 310g
    Cena 239,00rsd
    Dodaj u listu želja Dodaj za poređenje
  4. Cannellini beli pasulj kuvan na pari konzerva 310g
    Bonduelle

    Cannellini beli pasulj kuvan na pari konzerva 310g

    Cannellini beli pasulj kuvan na pari konzerva 310g
    Cena 239,00rsd
    Dodaj u listu želja Dodaj za poređenje
  5. Leblebije kuvane na pari konzerva 310g
    Bonduelle

    Leblebije kuvane na pari konzerva 310g

    Leblebije kuvane na pari konzerva 310g
    Cena 239,00rsd
    Dodaj u listu želja Dodaj za poređenje

5 proizvoda

po stranici
Postavi opadajuće sortiranje

Konzervirano povrće je povrće koje je obrađeno i pakovano u konzervama ili staklenkama radi produženja trajnosti. Postupak konzerviranja može uključivati različite tehnike kao što su konzerviranje u salamuri, u konzervansima ili termička obrada (npr. pasterizacija ili sterilizacija). Konzervirano povrće ima dug rok trajanja zbog procesa konzerviranja koji sprečava razvoj mikroorganizama. Pravilno konzervirano povrće može zadržati veći deo hranljivih materija, poput vitamina i minerala u poredjenju s drugim metodama obrade.