Filteri
Konzervirano povrće
-
Bonduelle
Smeđi pasulj kuvan na pari konzerva 310g
Smeđi pasulj kuvan na pari konzerva 310gCena 239,00rsdDodaj u listu želja Dodaj za poređenje -
Bonduelle
Cannellini beli pasulj kuvan na pari konzerva 310g
Cannellini beli pasulj kuvan na pari konzerva 310gCena 239,00rsdDodaj u listu želja Dodaj za poređenje -
Bonduelle
Leblebije kuvane na pari konzerva 310g
Leblebije kuvane na pari konzerva 310gCena 239,00rsdDodaj u listu želja Dodaj za poređenje
Konzervirano povrće je povrće koje je obrađeno i pakovano u konzervama ili staklenkama radi produženja trajnosti. Postupak konzerviranja može uključivati različite tehnike kao što su konzerviranje u salamuri, u konzervansima ili termička obrada (npr. pasterizacija ili sterilizacija). Konzervirano povrće ima dug rok trajanja zbog procesa konzerviranja koji sprečava razvoj mikroorganizama. Pravilno konzervirano povrće može zadržati veći deo hranljivih materija, poput vitamina i minerala u poredjenju s drugim metodama obrade.