Superior kakao prah plus Arriba

Organski premijum kakao prah sorte Arriba Nacional, 150g
Šifra
107998
Raspoloživost za isporuku: 3-4 radna dana
  • 150g
  • prah/granulat
  • kutija
  • organsko
Cena 790 rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-4 radna dana
Opis
Superior Arriba Nacional kakao prah

Prvi put u Srbiji najređa i najbolja sorta kakaa na svetu
Jedini hladno procesiran Arriba kakao
100% proverenog jedinstvenog porekla
Sertifikovano organski
Direktno sa plantaža Ekvadora

Arriba National je posebna sorta kakaa, koja je vremenom izdvojena i prepoznata kao najkvalitetnija u svetu. Smatra se jednom od najredjih autohtonih vrsta danas. Potiče isključivo iz Ekvadora i to tek iz ponekih oblasti ove zemlje.  Izuzetnost ove sorte kakaa čini posebna cvetna aroma i voćni profili ukusa, i što je možda i važnije, najviši sadržaj flavanoida, koji kakau daju njegova lekovita svosjtva.  Proizvodjači najboljih i najskupljih čokolada na svetu isključivo koriste ovu sortu kakaa. 
Superior Kakao Plus je 100% čist Arriba Nacional kakao proverenog porekla iz Ekvadora. Just Superior tim je uložio puno vremena i truda kako bi odabrali upravo najboljeg dobavljača, koji saradjuje godinama sa istim farmerima isključivo iz tri regiona ove zemlje osiguravajući time originalno poreklo svog kakao zrna – bez mešanja sa drugim sortama. 
Njihov dobavljač je razvio sopstveni metod i tehnologiju fermentacije, sušenja i obrade kroz hladno procesiranje, na najnižim mogućim temperaturama, zato što u Ekvadoru ne postoji ovakva tehnologija pa je ovo jedini hladno procesiran kakao prah poreklom iz Ekvadora. 


x-x spkk
Upotreba
Kako prah se može koristiti kao dodatak pri pravljenju jela i dezerata, a može biti i savršen dodatak različitim smutijima i napicima. 
Preporučena doza:
Pronađite idealnu količinu kakao praha za vas. 
Mi preporučujemo oko 15 grama (2 do 3 supene kašike).

Sadržaj
Write Your Own Review
Ocenjujete proizvod:Superior kakao prah plus Arriba
Your Rating