Solgar Nutri Nano koenzim Q10 30mg 50 kapsula

Koenzim Q10 30mg sa Nutri-nano tehnologijom za 3xjače dejstvo, 50 kapsula

Šifra
104481
Raspoloživost za isporuku: 3-4 radna dana
  • 50
  • kapsule
  • staklena bočica
  • oralno
  • odrasli
  • koenzim q10
  • bez glutena, bez kvasca, bez mlečnih delova, bez šećera, bez soje, bez soli
Cena 5.428 rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-4 radna dana
Opis
Nutri-Nano™ CoQ-10 proizveden je Nutri-Nano™ tehnologijom - koenzim sa 3 x većom efikasnošću od drugih koenzima Q10. Za zdravije srce.
 
Koenzim Q10 od velike je važnosti za nastanak energije u svim ćelijama, a posebno je važan u radu srca. Sa godinama opada mogućnosti tela da proizvodi koenzim Q10, što za posledicu ima propadanje ćelija. Osim toga, i upotreba nekih lekova, npr. statina, beta blokatora i nekih hipoglikemika dovodi do smanjene proizvodnje koenzima Q10. Nedostatkom koenzima Q10 posebno su ugrožene osobe starijeg doba ali i sportisti zbog povećane potrebe za stvaranjem ćelijske energije. Na žalost, koenzim Q10 teško se apsorbuje i slabe je bioraspoloživosti. Koristeći patentiranu, zaštićenu Nutri-Nano™ tehnologiju, Solgar je značajno povećao bioraspoloživost, apsorpciju i efikasnost koenzima Q10, tako što ga je uklopio u ambifilne micele veličine 30 nm. Stoga je mehanizam apsorpcije Nutri-Nano CoQ-10 prirodan proces, identičan apsorpciji masti koja se uobičajeno unosi hranom. Istraživanje je pokazalo da Solgar Nutri- Nano™ CoQ-10 ima tri puta veću bioraspoloživost od koenzima Q10 u prahu i dva puta veću bioraspoloživost od koenzima Q10 u uljnoj bazi. To znači da će korisnici Solgar Nutri-Nano™ CoQ-10 kapsula dobiti koenzim Q10 najveće i najbrže moguće bioraspoloživosti.
 
bez šećera, soli i skroba
proizvod ne sadrži gluten, kvasac, pšenicu niti mlečne sastojke te je formulisan bez upotrebe konzervansa i veštačkih aroma
 
Upotreba

Uzima se 1 tableta na dan uz obrok ili po preporuci lekara.

Sadržaj
Sastojci u dnevnoj dozi (1 kapsula)
Nutri-Nano™ koenzim Q10 (ubihinon) 30 mg
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Nutri Nano koenzim Q10 30mg 50 kapsula
Vaša ocena