Revita Napitak matični mleč pomorandža 454g

Proizvod na bazi liofilizovanog matičnog mleča, ukus pomorandža, 454g

 

Šifra
108037
Raspoloživost za isporuku: 3-5 radnih dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 339 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • EU
  • 454g
  • prah
  • kutija
  • za imunitet
  • matični mleč
Cena 1.946,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-5 radnih dana
Opis
Revita Orange predstavlja dodatak svakodnevnoj ishrani cele porodice, namenjen očuvanju zdravlja i jačanju imuniteta dece, odraslih i starijih ooba. Revita Orange sadrži visoke količine matičnog mleča, prirodnog pčelinjeg proizvoda izuzetne biološke vrednosti. To je osvežavajući, ukusni napitak aromatizovan prirodnom aromom narandže i obogaćen C vitaminom.

Preporučuje se ljudima svih uzrasta radi jačanja opšte konstitucije, imuniteta i povećane otpornosti na stres, posebno deci, omladini, sportistima i ljudima koji su izloženi povećanim umnim i fizičkim naporima, kao i zagađenjima u radnom i životnom okruženju.

Revita se izuzetno pokazala i u ublažavanju tegoba u post operativnim periodima. Kod svih korisnika Revita proizvoda je zabeležen značajan pad masnoća u krvi jer je mleč izuzetno korisno sredstvo i odlična je terapija kod lečenja kardiovaskularnih bolesti.

Velikim brojem kliničkih istraživanja dokazano je da mleč regeneriše ćelije organizma, posebno pankreasa i Langerhansova ostrvca, čije oštećenje dovodi do šećerne bolesti.

Korišćenje matičnog mleča smiruje uznemirene osobe, vraća miran san, pomaže kod senilnosti, Parkinsonovog sindroma, asteničnih neuroza i neuroza sa povećanom emocionalnošću.

Uvoznik
Sopharma doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Napitak matični mleč pomorandža 454g
Vaša ocena