Hemofarm Probiotic 10 kapsula

Probiotik za crevnu floru, 10 kapsula
Šifra
100303
Raspoloživost za isporuku: 3-5 radnih dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 349 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • Srbija
  • 10
  • kapsule
  • blister u kutiji
  • odrasli
Cena 552,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-5 radnih dana
Opis
Probiotic je dodatak ishrani koji obogaćuje crevnu mikrofloru i tako doprinosi očuvanju zdravlja i funkcije digestivnog trakta. Sadrži pažljivo izbalansiranu mešavinu 3 soja probiotskih bakterija, prirodnih stanovnika crevne mikroflore.

Vitalnost liofilizovanih probiotskih bakterija je sačuvana tako što se u preparatu nalaze u obliku specijalnim tehnološkim postupkom dobijenih mikrokapsula, koje ih čine otpornim na dejstvo želudačne kiseline. Kada dospeju u creva, gde je njihovo dejstvo i potrebno, bakterije postaju ponovo aktivne.

Probiotic se preporučuje odraslima i deci, posebno kada postoji rizik od narušavanja prirodnog sastava i ravnoteže mikroflore, ili u situacijama kada je potrebno obnoviti crevnu mikrofloru već narušenu delovanjem različitih unutrašnjih ili spoljnih faktora kao što su višak želudačne kiseline, žučne soli, promenjena ili nepravilna ishrana, neadekvatan kvalitet vode za piće, uzimanje nekih lekova, prehlade i infekcije, privremena promena mesta boravka ili klimatskih uslova.

Upotreba
Uobičajena doza za odrasle i decu je 1 kapsula dnevno, nezavisno od obroka. 

Probiotic ne treba da koriste osobe preosetljive na bilo koji sastojak preparata. Osobama sa hroničnim ili težim infektivnim oboljenjima se savetuje uzimanje preparata Probiotic uz prethodnu konsultaciju sa lekarom.

Ukoliko dete ne može da proguta kapsulu, kapsulu treba otvoriti i sadržaj razmutiti u maloj količini vode ili nekog napitka.
Sadržaj
Jedna kapsula u trenutku pakovanja sadrži najmanje 5 milijardi liofilizovanih živih probiotskih bakterija:

Lactobacillus acidophilus Rosell-52, Lactobacillus rhamnosus Rosell-11, Bifidobacterium longum Rosell-17.
Uvoznik
Hemofarm doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Probiotic 10 kapsula
Vaša ocena