Hemofarm Probiokid Immuno 10 kesica

Probiotik za jačanje prirodnog imuniteta, 10 kesica
Šifra
100302
Raspoloživost za isporuku: 3-4 radna dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 295 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • 10
  • kesice sa granulatom
  • kutija
  • deca i odrasli
Cena 764rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-4 radna dana
Opis

ProbioKid immuno je dijetetski proizvod koji sadrži pažljivo izbalansiranu mešavinu tri soja probiotika i jedan prebiotik sa snažnim sinbiotičkim delovanjem. Pomaže uspostavljanju i održavanju prirodnog balansa crevne mikroflore i doprinosi jačanju odbrambenih sposobnosti organizma.

ProbioKid immuno je prevashodno dodatak ishrani dece, jer su razvoj i jačanje imunog sistema najintenzivniji u prvim godinama života. Preporučuje se preventivno svakom detetu, za jačanje imuniteta i očuvanje opšteg dobrog stanja organizma, a posebno deci sa atopijskom konstitucijom, sklonoj alergijama, deci sklonoj čestim infekcijama, koja kreću u kolektiv (obdanište) ili često primaju antibiotik.

Primena ProbioKid Immuno se savetuje, takođe, u vreme letnjih meseci, prilikom promene sredine i načina ishrane, pre i za vreme godišnjih odmora, kada se crevne infekcije i prolivi češće javljaju. Savetuje se uzimanje i uz oralnu antibiotsku terapiju, jer sprečava narušavanje prirodnog balansa crevne mikroflore i doprinosi njenom obnavljanju.

Mogu ga preventivno koristiti i trudnice u trećem trimestru, zbog jačanja svog imuniteta i imuniteta bebe, kao i majke koje doje.

Upotreba

 Za postizanje optimalnog efekta, uzima se po jedna kesica dnevno, najmanje 10 dana u mesecu.

 

Sadržaj

Svaka kesica sadrži 5 milijardi liofiziranih probiotskih bakterija (Lactobacillus acidophilus Rosell-52, Bifidobacterium bifidum Rosell-71, Bifidobacterium infantis Rosell-33) i 250 mg fruktoologosaharida, kao prebiotika.

Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Probiokid Immuno 10 kesica
Vaša ocena