Potencijal Formula za potenciju

Pomoć za potenciju kod muškaraca, 30 kapsula
Šifra
100381
Raspoloživost za isporuku: 5-7 radnih dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 295 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
Cena 1.689rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 5-7 radnih dana
Opis
POTENCIJAL je apslolutno jedinstven preparat za potenciju koji karakteriše velika efikasnost i proverena sigurnost kada je zdravlje u pitanju. Koncepcija POTENCIJALA je nastala pre petnaest godina kada je stručni tim POTENCIJALA počeo da radi na njegovoj formulaciji. Na čelu stručnog tima nalazi se Dr Gordan Popović, naš poznati urolog i seksolog koji već dvadeset godina uspešno vodi urološko - seksološku ordinaciju “POTENCIJAL” po kojoj će kasnije najuspešniji preparat za potenciju na našim prostorima i dobiti ime. Zadatak koji je Dr Popović postavio pred svoj stručni tim bio je stvaranje preparata za potenciju koji će biti pogodan za široku primenu, dakle koji će moći da se legalno kupuje bez lekarskog recepta, koji će biti siguran po zdravlje i koji će imati dugotrajan pozitivan efekat na potenciju. Od 27 različitih formulacija koje su ispitivane tokom više godina izabrana je ona koja je dala najbolje i najpouzdanije rezultate. Ta najuspešnija formula je dobila ime po ordinaciji Dr Popovića - POTENCIJAL.

  • Siguran po zdravlje
  • Proveren od strane stručnog tima na čelu sa Dr Gordanom Popovićem
  • Dugotrajno dejstvo
  • Pojačava seksualnu želju
  • Olakšava nastanak erekcije
  • Pojačava čvrstinu penisa
  • Produžava trajanje seksualnog odnosa
  • Poboljšava opšte psihofizičko stanje i imunitet

Tokom dvodecenijske seksološke prakse Dr Popović je lečio više od 30.000 muškraca koji su imali manjih ili većih problema sa potencijom. Starosni raspon pacijenata se kretao od 18 godina pa sve do punih 89 godina koliko je imao najstariji uspešno lečen pacijent. Neki od njih su bili potpuno zdravi, dakle osim problema sa potencijom drugih zdravstvenih problema nisu imali. Međutim mnogi su imali i ozbiljno narušeno zdravstveno stanje (preležan infarkt srca, moždani udar, radikalna operacija prostate itd.). Primena mnogih lekova za potenciju kod njih nije dolazilo u obzir, ali mogli su da koriste POTENCIJAL. Praksa je pokazala da je POTENCIJAL potpuno siguran čak i u takvim situacijama. Dakle, ukoliko je zdravstveno stanje čoveka takvo da sme imati seksualne onose, onda bez ikakve bojazni može korstiti tablete POTENCIJAL! Praksa je dakle potpuno potvrdila da je POTENCIJAL siguran po zdravlje i da nema kontraindikacija.


Upotreba
Uobičajen način primene POTENCIJALA je po jedna tableta ujutru i uveče, redovno tokom najmanje 30 dana. Mnogi muškarci imaju snažan efekat već posle uzimanja prve tablete. Ipak za puno dejstvo savetuje se redovno korišćenje jer će se na taj način dobiti snažniji i dugotrajniji rezultati.
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Formula za potenciju
Vaša ocena