Pontaqua Chlorogranulat

Sredstvo na bazi hlora za dezinfekciju vode u bazenima, 10kg
Šifra
115167
Raspoloživost za isporuku: 5-7 radnih dana
Cena 8.590 rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 5-7 radnih dana
Opis
Chlorgranulat je hlorni preparat u obliku granula koji je namenjen za brzu dezinfekciju vode u bazenima za plivanje. Proizveden je na bazi natrijum-dihlorizocijanurata dihidrata. PH je neutralan. Rastvara se veoma brzo tako da odmah deluje, bez ostavljanja taloga i može se primenjivati u vodi različitog kvaliteta. Kod bazena sa PVC folijom ili PVC bazena se sme koristiti samo u razblaženom stanju!

Način doziranja: Prilikom punjenja bazena dodati 60 do 100 g na 10 m3 vode. Prilikom kontinualnog doziranja hlora, dodavati svakih 3 do 6 dana otprilike 35 g na 10 m3 vode. Ovaj proizvod se koristi samo kao rastvor, i to tako što se rastvara u jednoj posudi gde se uvek puni prvo voda. Taj rastvor se iz posude polako i ujednačeno sipa u bazen kretanjem duž njegove ivice. Ne dodavati direktno u bazen, jer mogu izbledeti boje unutrašnjih elemenata bazena! Nakon podešavanja nivoa hlora, dalje kontinualno doziranje se može vršiti i hlornim tabletama. 

Idelni nivo hlora: 0,6-1,0 mg/l, idealna pH vrednost: 7,2-7,6. Za podešavanje hemijskih parametara vode neophodan je uređaj za analizu vode.

Sastav: natrijum-dihlorizocijanurat dihidrat
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Chlorogranulat
Vaša ocena