PharmaS Floriotic Daily 10 kapsula

Probiotik sa 2 milijarde organizama i inulinom, 10 kapsula

Šifra
117789
Raspoloživost za isporuku: 5-7 radnih dana
  • 10
  • kapsule
  • blister u kutiji
  • prebiotici, probiotici
Cena 185 rsd Redovna cena 298 rsd
(Ušteda: 113 rsd)
-38%
Popust važi do isteka zaliha
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 5-7 radnih dana
Opis

Floriotic Daily je simbiotik koji u samo 1 kapsuli sadrži 2 milijarde dobrih bakterija, kao i inulin, hranu za dobre bakterije.

Živi sojevi probiotskih bakterija obnavljaju i održavaju ravnotežu gastrointestinalne mikroflore, dok je prebiotski sastojak kapsula izvor energije neophodne za rast probiotskih bakterija, omogućavajući njihovu produženu biološku aktivnost u gastrointestinalnom traktu. Zahvaljujući svojim osobinama posebno se preporučuje za vreme i nakon terapije antibioticima, kao pomoć kod poremećaja funkcionisanja creva (npr. dijareje i opstipacije različitog porekla) i u periodima povećane osetljivosti na infekcije.

Korisne bakterije u Floriotic Daily kapsulama su obložene dvostrukim zaštitnim slojem i liofilizovane za siguran prolazak kroz želudac i njihovo oslobađanje u crevima tamo gde je to najvažnije.

Proizvod ne sadrži mlečne belančevine, laktozu, gluten, kao ni alergene, a pogodan je i za trudnice i dojilje jer sadrži samo probiotike i prebiotik.

Upotreba

Jedna kapsula dnevno uz pola čaše vode, a za decu se kapsula može otvoriti i sadržaj uzeti sa hranom ili vodom.

Sadržaj

Sadrži tri važne, posebno odabrane, obložene i liofilizirane bakterijske kulture: Lactobacillus acidophilus CBT LA1, Bifidobacterium lactis CBT BL3 i Lactobacillus casei CBT LC5.

Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Floriotic Daily 10 kapsula
Vaša ocena