Ozone Gold Šampon Ozone Gold 330ml

Šampon sa ozonom, arganom i keratinom, 330ml

Šifra
119885
Raspoloživost za isporuku: duže nedostupan
  • EU
  • 330ml
  • šampon
  • plastična boca
  • kosa - svi tipovi
Cena 2.550,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: duže nedostupan
Opis

OZONE GOLD - Ozonizovani šampon za negu kose je izuzetno koristan za tanku i osetljivu kosu lošeg kvaliteta, kožu glave koja je sklona iritacijama, ekcemu i opadanju kose. Šampon u sebi ne sadrži nitrate i nitrite, pa je pogodan čak i za kosu tretiranu kiselinama, keratinom i drugim jakim frizerskim tretmanima. Šampon veoma efikasno deluje na probleme sa kosom i kožom glave. Ozon ubrzava mikrocirkulaciju kože glave i na taj način utiče na bujnost i rast nove kose.

Šampon je dodatno obogaćen keratinom i arganovim uljem i ne sadrži SLS, SLES (Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate), soli i parabene.

Pomaže kod:
čini kosu bujnijom i jačom, a kožu glave zdravijom; rešavanja problema sa kožom glave, iritacijama i ekcemima; sprečava preterano opadanje kose; podstiče rast kose i stimuliše vlas i vlasište; uklanja bakterije, gljivice i infekcije kože glave; pogodan je za korišćenje na kosi tretiranoj keratinom, kiselinama i drugim jakim frizerskim tretmanima; ne sadrži SLS, SLES, soli i parabene.

Upotreba

Šampon je pogodan za svakodnevnu upotrebu, nanosi se utrljavanjem i potrebno ga je dobro isprati kako bi kosa nakon pranja ostala što lepša.

Sadržaj

Voda, kokamidopropil betain, natrijumlauroilmetilisetionat, kokamiddietanolamin, natrijum hlorid, glicerin, ulje argana, hidrolizovani keratin, PEG-7 gliceril kokoat, ulje crnog kima, ekstrakt lista aloje, ulje lista čajnog drveta, ozonizovano maslinovo ulje, PEG-12 dimetikon, limunska kiselina, benzil alkohol, metilhloroisotiazolinon, metilisotiazolinon, parfem.

Uvoznik
Ozon Vita doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Šampon Ozone Gold 330ml
Vaša ocena