Vitabiotics Osteocare Chewable 30 tableta

Kompleks za očuvanje zdravlja kostiju, 30 tableta za žvakanje
Šifra
101787
Raspoloživost za isporuku: delistiran
  • 30
  • tablete
  • blister u kutiji
  • odrasli
  • kalcijum, magnezijum
Cena 1.087rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: delistiran
Opis
Sam kalcijum nije dovoljan! Izgradnja koštanih struktura završava se oko 30-e godine života, kada otpočinje postepeni gubitak koštane mase. Ovaj gubitak se naglo ubrzava kod žena u menopauzi i kasnije oko 70-e godine kod oba pola. Tada se povećava mogućnost nastanka osteopenije i osteoporoze, što opet povećava rizik od preloma i drugih zdravstvenih problema. S obzirom da 25% žena nakon menopauze razvije težak oblik osteoporoze, savetuje se preventivno uzimanje suplemenata kalcijuma, još u fazi premenopauze. Međutim, sam kalcijum nije dovoljan, pored njega potrebno je uzimati i druge minerale kao i vitamin D3, koji će pomoći ugradnju kalcijuma u kosti i smanjiti mogućnost pojave kamena u bubregu i drugim organima. 

Osteocare Chewable tablete za žvakanje je suplement koji pored kalcijuma sadrži još vitamin D3 (aktivni oblik vitamina D), cink i magnezijum. Njegova posebna formulacija obezbeđuje visoku rastvorljivost i visoki procenat iskoristljivosti kalcijuma. Upravo zbog visokog kvaliteta i pažljivo izbalansiranih doza pomenute 4 supstance, 

Namenjen je osobama sa otežanim gutanjem i imaju prijatan ukus pomorandže i pepermita. Pored pažljivo izbalansiranih doza kalcijuma, magnezijuma, vitamina D3 i cinka, Osteocare tablete za žvakanje obogaćene su još i:
- Manganom koji učestvuje u stvaranju hrskavice,
- Boronom koji smanjuje izlučivanje Ca i Mg preko bubrega,
- Selenom i bakrom koji dodatno potpomažu formiranje kostiju

Upotreba
Odrasli; sažvakati 2 tablete dnevno. 
Deca od 4-12 godina: sažvakati 1 tabletu dnevno
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Osteocare Chewable 30 tableta
Vaša ocena