Vitabiotics Osteocare 30 tableta

Pomoć za održanje zdravlja kostiju, 30 tableta
Šifra
100444
Raspoloživost za isporuku: 3-5 radnih dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 349 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • U.K.
  • 30
  • tablete
  • blister u kutiji
  • odrasli
  • kalcijum, magnezijum
Cena 1.081,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-5 radnih dana
Opis

Sam kalcijum nije dovoljan! Izgradnja koštanih struktura završava se oko 30-e godine života, kada otpočinje postepeni gubitak koštane mase. Ovaj gubitak se naglo ubrzava kod žena u menopauzi i kasnije oko 70-e godine kod oba pola. Tada se povećava mogućnost nastanka osteopenije i osteoporoze, što opet povećava rizik od preloma i drugih zdravstvenih problema. S obzirom da 25% žena nakon menopauze razvije težak oblik osteoporoze, savetuje se preventivno uzimanje suplemenata kalcijuma, još u fazi premenopauze. Međutim, sam kalcijum nije dovoljan, pored njega potrebno je uzimati i druge minerale kao i vitamin D3, koji će pomoći ugradnju kalcijuma u kosti i smanjiti mogućnost pojave kamena u bubregu i drugim organima.

Osteocare je suplement koji pored kalcijuma sadrži još vitamin D3 (aktivni oblik vitamina D), cink i magnezijum. Njegova posebna formulacija obezbeđuje visoku rastvorljivost i visoki procenat iskoristljivosti kalcijuma. Upravo zbog visokog kvaliteta i pažljivo izbalansiranih doza pomenute 4 supstance, 

Osteocare je najprodavaniji suplement kalcijuma u Velikoj Britaniji i podržan je od strane britanskog nacionalnog udruženja za osteoporozu. Osteocare mogu bezbedno koristiti i trudnice i doilje.

Upotreba

Dve tablete odjednom ili jednu tabletu dva puta dnevno popiti pre ili  uz glavno jelo sa punom čašom vode ili hladnog napitka. 

Pre upotrebe konsultovati lekara. 

Nema ograničenja u pogledu dužine upotrebe Osteocare tableta.

Uvoznik
Inpharm doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Osteocare 30 tableta
Vaša ocena