Poručivanje telefonom:
011/313-0-494
069/313-0-450

Orthomol Fertil Plus 30

Dodatak ishrani za tretman poremećaja fertiliteta kod muškaraca - 30 dnevnih doza

Oblik: Kombinacija farmaceutskih oblika
Šifra proizvoda: 102645
Pogledajte sve artikle: Orthomol

Orthomol - Hiper

Količina:

5.600,00 RSD
ubaci u korpu
Raspoloživo za isporuku:
Ekonomična isporuka za 1 do 7 dana
Orthomol® Fertil Plus je dijetetski preparat sa posebnom medicinskom namenom.
Orthomol® Fertil plus je namenjen za dijetetski tretman poremećaja fertiliteta kod muškaraca.

Da bi proces formiranja i sazevanja spermatozoida, koji traje nekoliko nedelja, bio potpomognut nutrtivnom terapijom, treba da bude obezbeđeno kontinuirano snabdevanje mikronutrijentima. Minimalan period terapije je 3 meseca da bi bilo moguće optimalno uticati na svaku fazu razvoja i sazrevanja spermatozoida.
Orthomol® Fertil Plus se može i treba uzimati i nakon tog perioda sve do nastupanja trudnoće partnerke.

Pakovanje sadrži 30 dnevnih doza sa 3 tablete i 1 kapsulom.


Nutritivna svojstva i karakteristike mikronutrijenata koji se nalaze u sastavu preparata

- L-Karnitin ima važnu ulogu u obezbeđenju energije spermatozoida i kod njihovog prodora u jajnu ćeliju. L-Karnitin ima pozitivan efekat na pokretljivost spermatozoida.
- Koenzim Q10 je antioksidans i štiti spermatozoide od negativnih uticaja slobodnih radikala.To ima pozitivno delovanje na pokretljivost spermatozoida.
- N-acetilcistein je sastavni deo glutationa, koji deluje antioksidativno, utiče na pokretljivost spermatozoida i povećava broj normalno oblikovanih spermatozoida.
- Vitamin E je antioksidans koji štiti osetljive membrane ćelija od oštećenja slobodnih radikala. U kombinaciji sa selenom, vitamin E može povećati pokretljivost i broj normalno oblikovanih spermatozoida.
- Vitamin C je antioksidans koji štiti spermu (uključujući i genetski materijal) od slobodnih radikala. Vitamin C povećava gustinu sperme, pokretljivost i broj normalno oblikovanih spermatozoida.
- B-vitamini (folna kiselina, B6, B12) su važni za izgradnju i rast ćelije, te imaju pozitivan uticaj na gustinu sperme.
- Omega-3 masne kiseline imaju pozitivan efekat na elastičnost membrane spermatozoida,koja je važna za oplodnju.
- Selen je sastavni dio antioksidativnih enzima. Aktivnost enzima ima uticaj na održivost, normalan oblik i pokretljivost spermatozoida.
- Cink je neophodan za plodnost muškarca. Nedostatak cinka se dovodi u vezu sa smanjenom proizvodnjom testosterona. Davanje cinka može povećati nivo testosterona i poboljšati gustinu sperme.

00frt
Uzeti sadržaj jednog paketića (= dnevna doza) i popiti za vreme ili nakon jela. Dnevna doza se može uzeti odjednom ili ako je potrebno podeliti na više obroka tokom dana.

Orthomol® Fertil plus ne sadrži laktozu niti gluten.
UniCredit Bank AllSecure - Vaš Partner za Internet Trgovinu VISA MasterCard Maestro Verified by Visa MasterCard SecureCode

hiper click2pick 2019. - Sva prava zadržana. Design by Graphic Beast. Developed by Web Factory.Salata Recepti