Mintmedic Nice Marine Collagen Drink 4-pack

Hidrolizovani riblji kolagen, 4x (15x8g)

Šifra
119524PACK
Raspoloživost za isporuku: 2-3 radna dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 349 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • 60
  • instant prah / granulat
  • kutija
  • bez glutena, bez laktoze, bez šećera
  • kolagen
Cena 5.200,00 rsd Redovna cena 7.460,00 rsd
(Ušteda: 2.260 rsd)
-30%
(U cenu je uračunat PDV)
Redovna cena 7.460,00 rsd
(Ušteda: 2260 rsd)
Popust važi do isteka zaliha
Cena 5.200,00 rsd
(U cenu je uračunat PDV)
Na stanju
Opis

Nice -collagen drink je dijetetski suplement koji sadrži 5000 mg hidrolizovanog ribljeg kolagena tipa I uz dodatak vitamina C, E, cinka i bakra po jednoj dozi/stiku. Prema kliničkoj studiji, rezultati su vidljivi nakon 6-8 nedelja. Svakodnevnom upotrebom podstiče se regeneracija kože, smanjuje pojava bora i popravlja struktura kose i noktiju. Povoljno utiče na zaceljivanje rana i na smanjenje telesne težine kao i na elastičnost zglobova, ligamenta i mišića. Kolagen je strukturni i najzastupljeniji protein koji ulazi u sastav preko 25% svih proteina organizma sisara, preko 30% proteina čoveka i preko 70% proteina ljudske kože. On je osnovni sastojak vlakna vezivnog tkiva i čini 70% vezivnog i kožnog tkiva, kao i tkiva kostiju i zuba. Čini takođe sastavni deo zidova krvnih sudova, rožnjače, korena dlake.Kolagen je neophodan u formiranju hrskavice, tetiva, ligamenata, kostiju, zuba, omogućava zategnutost kože i krvnih sudova. Starenjem i intezivnom fizičkom aktivnošću organizam gubi kolagen. Ovo ima za posledicu smanjenje debljine, gustine, otpornosti i gipkosti tkiva koja sadrže kolagen, što posledično dovodi do artroze, osteoporoze, povreda mišića, kostiju, zglobova, starenja kože, stvaranju bora, lomljenju kose i noktiju. Različita hrana sadrži i različite tipove kolagena. Tip I je najzastupljeniji u našem organizmu. Kolagen koji se nalazi u ribama je većinom tip I i jedan je od najvažnijih, jer utiče na zglobove, kožu, vitalne organe, krvne sudove, varenje i na kosti.

Naticol®- hidrolizovani riblji kolagen tipa I ima malu molekulsku masu, bolju apsorpciju u odnosu na ostale kolagene životinjskog porekla, apsorbuje se 1,5 puta efikasnije. Smatra se najboljim izvorom kolagena u medicinske svrhe i najsigurnijim i najčistijim biološki dostupnim kolagenom.

Upotreba

1 kesicu razmutiti u 200 ml vode ili nekog drugog napitka koji nije kiseo (jogurt, sok, mlak čaj...) Pije se jedan stik dnevno, posle obroka.

Sadržaj
AKTIVNI SASTOJCI
Sadržaj aktivnih komponenti U 1 kesici (8,0 g) *% NRV
Naticol® – hidrolizovani riblji kolagen tipa I 5000 mg **
Vitamin C (L-askorbinska kiselina) 80,0 mg 100,0
Cink (cink-oksid) 10,0 mg 100,0
Vitamin E (DL-α-tokoferil-acetat) 12,0 mg 100,0
Bakar (bakar-citrat hemihidrat) 1,0 mg 100,0

*NRV -nutritivna referentna vrednost; ** – nije definisana

Sastojci: hidrolizovani riblji kolagen, sorbitol (sredstvo za povećanje zapremine), aroma limun-limete, nara, maline i sperminta, limunska kiselina (kiselina), antocijan (boja), L-askorbinska kiselina, crvena cvekla (boja), cink-oksid, steviol glikozidi (zaslađivač), DL-α-tokoferil-acetat i bakar-citrat hemidirat.

Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Nice Marine Collagen Drink 4-pack
Vaša ocena