MV Pharm Hylfit gel 50ml

Gel sa hijaluronskom kiselinom sa rashlađujućim efektom za zglobove i ligamente, 50ml

Šifra
116586
Raspoloživost za isporuku: 3-5 radnih dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 349 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • EU
  • 50ml
  • gel
  • tuba
Cena 648,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-5 radnih dana
Opis

Hyalfit gel sa hijaluronskom kiselinom je preparat namenjen za masažu sa umirujućim dejstvom na mišiće, ligamente i zglobove sa efektom hlađenja, kreiran je za brzo i dugotrajno olakšanje i uklanjanje bola.

Mentol u kombinaciji sa alkoholom prokrvljuje, hladi i pomaže da se bolje apsorbuju aktivne supstance. Preparat sadrži uravnoteženu kombinaciju tri vrste biljaka: indijski tamjan –Boswellia serrata, gavez- Symphytum officinale i divlji kesten - Aesculus hyppocastanum sa blagotvornim dejstvom na celokupni koštano-mišićni sistem. Hyalfit gel je dodatno obogaćen hijaluronskom kiselinom, koja je sastavni deo sinovijalne tečnosti zglobova.

Kesten (Aesculus hyppocastanum L., Hyppocastanaceae): Ekstrakt divljeg kestena utiče na smanjenje simptoma kao što su: proširene vene, bol, umor, otok nogu, edem. Komponenta divljeg kestena, escin, smatra se odgovornom za većinu dejstava na stabilizaciju zidova venskih krvnih sudova, a samim tim i za smanjenje otoka i bola. Divlji kesten smiruje upalne procese, povećava čvrstinu krvnih sudova, pojačava otpor venskih kapilara i smanjuje propustljivost za tečnost, na taj način smanjuje se opterećenje venskih krvnih sudova i otok.

Gavez (Symphytum officinale): Lekovitost gaveza čine etarska ulja, tanin, sluzi, holin i retka supstanca alantoin.Ekstrakt korena gaveza ima blagotvorno dejstvo kod različitih vrsta povreda, istegnuća i iščašenja, obzirom da ima i protivupalna dejstva efikasan je i za primenu kod otoka i modrica. Od davnina se gavez koristio kao lekovita biljka za lečenje ateroskleroza kao i za pospešivanje zarastanja kostiju.

Indijski tamjan (Boswellia Serrata): Boswellia Serrata (tamjanovo drvo)- biljka koja raste u Indiji , a čiji se ekstrakt koristi za ukalnjanje bolova kod osteoartritisa. Sadrži visoku količinu kiselina Boswellia, koje ublažavaju process upala, pozitivno deluju kod ublažavanja simptoma osteoartritisa, pomaže kod bolova u zgobovima, jutarnje ukočenosti i poboljšava pokretljivost zglobova.Boswellia osim toga što ima jak protivupalni učinak i brzo otklanja bol, ona ujedno otvara i krvne sudove za snadbevanje tkiva (kolateralne krvne sudove).

Upotreba

Naneti na bolno mesto 2-4 puta na dan i temeljno umasirati.

Sadržaj

Voda, izopropil alkohol,glicerin,mentol, Symphytum officinale ekstrakt korena biljke gavez,Boswllia Serrata ekstrakt indijskog tamjana, Aesculus hippocastanum ekstrakt divljeg kestena, Eucalyptus globulus ekstrakt eukaliptusa, hijaluronska kiselina, fenoksietanol, kapril glikol, karbomer, d-limonene.

Uvoznik
Sopharma doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Hylfit gel 50ml
Vaša ocena