Mintmedic Unflu 10 kesica

Preparat koji doprinosi pravilnoj funkciji respiratornog i imunog sistema, 10x6g

Šifra
119525
Raspoloživost za isporuku: duže nedostupan
  • EU
  • 10
  • instant prah / granulat
  • kutija
Cena 295,00rsd Redovna cena 389,00rsd
(Ušteda: 94,00 rsd)
-24%
Popust važi do isteka zaliha
(U cenu je uračunat PDV)
Rasprodato
Dostava za: duže nedostupan
Opis

UNFLU je dodatak ishrani koji sadrži koren biljke Pelargonium sidoides koji doprinosi normalnoj funkciji respiratornog sistema, kao i plod zove, vitamin C i cink koji doprinose normalnoj funkciji imunog sistema.

Može da se primenjuje uz antibiotsku i drugu terapiju. Osnovnu komponentu preparata čini ekstrakt Pelargonium sidoides, koji ispoljava antibakterijska i imunomodulatorna svojstva, i čija je bezbednost i efikasnost primene pokazana u brojnim kliničkim studijama. Ekstrakt zove, Sambuci fructus, značajan je za ispoljavanje antivirusne aktivnosti i deluje protektivno na respiratornu sluzokožu kod kašlja, dok vitamin C i cink zajednički doprinose optimalnom funkcionisanju imunog sistema.

Zbog sinergističkog delovanja pažljivo odabranih biljnih ekstrakta, vitamina i minerala, posebno se preporučuje kod simptoma prehlade, gripa i infekcija gornjih partija respiratornog trakta.

Upotreba

Deca iznad 12 godina i odrasli:
2–3 kesice dnevno, tokom 7–14 dana.

Deca od 6 – 12 godina:
1 – 2 kesice dnevno, tokom 7 -14 dana.

Način upotrebe: Rastvoriti sadržaj jedne kesice u 100 ml tople vode, dobro promešati i popiti. Uvek koristiti sveže pripremljen napitak.

Uvoznik
Mint Medic doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Unflu 10 kesica
Vaša ocena