Loreal Revitalift Filler Hyaluron serum za lice 30ml

Serum za lice, 30ml

Šifra
121484
Raspoloživost za isporuku: 3-5 radnih dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 349 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • EU
  • 30ml
  • serum
  • staklena bočica sa pipetom
  • lice
  • žene
Cena 2.117,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-5 radnih dana
Opis

Predstavljamo novi Revitalift Filler serum sa 1,5% čiste hijaluronske kiseline – serum protiv bora, sa do sada našom najvišom koncentracijom hijaluronske kiseline u serumu.

U čemu je razlika? Ova naučno formulisana mešavina spaja dva tipa hijaluronske kiseline za dvostruku efikasnost u borbi protiv znakova starenja. 

Visoko molekularna hijaluronska kiselina intenzivno hidrira i zaglađuje površinu kože, zadržavajući vodu do 1000 puta više od svoje težine. Istovremeno, mikro hijaluronska kiselina prodire duboko u kožu, vraćajući koži elastičnost i jedrinu.

Upotreba

Šta je serum? Tečnost koja sadrži visoku koncentraciju moćnih aktivnih sastojaka koji se mogu koristiti u svakodnevni režim nege kože svih starosti. Ne postoji pravo ili pogrešno vreme da se nega kože ozbiljno shvati, a prevencija je ključ svega.

Naneti celu pipetu na čisto lice i vrat nakon umivanja ujutru i uveče. Zahvaljujući njegovim intenzivnim i hidrirajućim svojstvima, serum se može koristiti samostalno ili uz druge proizvode za negu kože po želji. Serum ostavlja nemastni završetak, ima laganu teksturu, a njegova formula sa svežim mirisom se brzo upija u kožu i savršena je podloga za šminku.

Uvoznik
Orbico doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Revitalift Filler Hyaluron serum za lice 30ml
Vaša ocena