Innventa Laringinn uljani sprej za grlo 20ml

Uljani rastvor biljnih ulja za ublažavanje iritacije usta i grla, 20ml

Šifra
116570
Raspoloživost za isporuku: 5-7 radnih dana
  • 20ml
  • rastvor
  • staklena boca sa raspršivačem
Cena 598 rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 5-7 radnih dana
Opis

LARINGINN® je proizvod koji sadrži biljna ulja koja oblažu usnu duplju i sluzokožu ždrela. To pomaže da sluzokoža ostane vlažna i elastična, smanjuje nelagodnost i bol, smanjuje osećaj grebanja u grlu i osećaj trenja, a time se olakšava i gutanje hrane.

Koristi se radi umanjenja iritacije usne duplje i sluzokože ždrela nakon izvršenih operacija, kao i u slučaju nastanka zapaljenja.

Biljno ulje nevena sadrži značajnu količinu flavonoida, polisaharida, karotenoida i esencijalnih ulja što omogućava višestruko terapijsko delovanje. Ekstrakt ulja cveta nevena deluje antibakterijski, sprečava rast i razvoj patogena, analgetički smenjujući bol i antiinflamatorno što omogućava smanjenje inflamacija i iritacija u slučaju zapaljenja

Vučiji trn zahvaljujući složenom hemijskom sastavu ubrzava epitelizaciju i pomaže regeneraciji tkiva oštećene sluznice ili kože, ubrzava zaceljivanje rana, deluje antiinflamatorno i ublažava bol, antioksidativnim delovanjem stimuliše imunitet.

Ulje bergamota podstiče lokalni imunitet, hladi i umiruje iritiranu sluznicu. Sprečava rast i razvoj patogena, ispoljava antiinflamatorni efekat i ublažava bol.

Upotreba

2-3 puta poprskati u usnu šupljinu 3 puta tokom dana. U cilju postizanja boljeg efekta oblaganja

Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Laringinn uljani sprej za grlo 20ml
Vaša ocena