Kotanyi Morska so u mlinu 92g

Morska so u mlinu 92g
Šifra
128756
Raspoloživost za isporuku: 3-5 radnih dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 349 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • EU
  • 92g
  • staklena bočica
Cena 278,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-5 radnih dana
Opis

Kompanija Kotányi je zaista stručnjak za začine, pre svega za neizostavne sastojke za začinjavanje i oživljavanje bilo kog jela, a Kotányi morska so predstavlja pravi primer za to.

Naša morska so potiče sa hrvatskog ostrva Paga. Dodajte je tokom kuvanja da biste istakli prirodnu, neodoljivu aromu bilo kog jela. Ili je jednostavno poslužite za stolom, ako želite ukus sveže mlevene soli.

Po pravilu, so treba dodati u hranu što je kasnije moguće. Razlog tome je što tečnost isparava tokom kuvanja i jelo može ispasti preslano ako dodate so previše rano. Zbog toga je najbolje so i biber poslužiti za stolom.

Od 1881. godine trudimo se da vaša jela budu savršeno začinjena. Nudimo širok asortiman visokokvalitetnih soli, od svetlucavo plave persijske soli i morske soli sa jadranske obale do narandžaste himalajske soli iz istočnog Pakistana.

Morska so iz Kotányi asortimana neverovatno je svestrana i može se dodavati ribi, mesu, supama, paprikašima, sosovima, pastama, povrću, prelivima na bazi sirćeta, majonezu, umacima, ulju, maslacu i drugim specijalitetima.

Uvoznik
AWT doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Morska so u mlinu 92g
Vaša ocena