Koloid Zeolit duo detox 70g + 80 kapsula

Zeolit, paket 70g + 80 kapsula

Šifra
125293
Raspoloživost za isporuku: 3-5 radnih dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 349 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • EU
  • kapsule
  • kutija
Cena 1.895,00rsd
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-5 radnih dana
Opis

Aktivirani vulkanski minerali u prahu i kapsulama za moćnu detoksikaciju organizma

Zeolit Duo detox+ je pakovanje dve formule zeolita, zeolit kapsule i zeolit u prahu

Zašto Duo detox i kako se primenjuje:

  • Prvih 10 dana konzumira se Zeolit prahkoji utiče na detoksikaciju i čišćenje od usne duplje, pa sve do debelog creva (za gornji deo digestivnog trakta). Sledećih 12 dana konzumiraju se Zeolit kapsule koje se rastvaraju u želudcu i čiste donji deo digestivnog trakta.
  • Naizmenični način primene (jedan dan kaspule, drugi dan zeolit prah)

Zeolit Duo detox+ pakovanje namenjeno je za kompletnu detoksikaciju celog organizma.

Zeolit Duo detox, adsorbens i antioksidans, vrši totalnu detoksikaciju organizma, poboljšava imunitet, utiče na regulaciju telesne mase, pomaže mršavljenju, smanjuje umor, suzbija rast tumora i doprinosi boljem podnošenju hemoterapije i terapije zračenjem, reguliše nivo šećera i masnoće u krvi, sprečava razvoj ateroskleroze, reguliše povišeni krvni pritisak, pomaže prilikom mučnine, smanjuje nadutost kod zapaljenja i ciroze jetre, otklanja gastritis, smanjuje bol, ukočenost i poboljšava pokretljivost zglobova, povoljno utiče na zdravlje kože, a može se koristiti i u kozmetičke svrhe – tretmanima za ulepšavanje kože lica. Zeolit se koristi za absorpciju bakterijskih toksina, mikotoksina i drugih nečistoća koji mogu dovesti do oboljenja u organizmu.

Zeolit duo detox+ se preporučuje za:

  • Detoksikaciju organizma, oslobađajući organizam od slobodnih radikala, teških metala, mitotoksina, pesticida, aditiva iz hrane
  • Jačanje odbrambene sposobnosti organizma, povećanjem nivoa antioksidanasa
  • Zaustavljanje dijareje nastale usled trovanja hranom
  • Doprinosi spuštanju nivoa glukoze
  • Vraća nivo lipida u normalu
  • Podizanje odbrambenih sposobnosti organizma i poboljšanje kvaliteta života kod malignih oboljenja,
  • Lakše podnošenje efekata hemoterapije
  • Smanjuje moć alergena iz hrane, pića i uopšte okruženja

U kliničkoj studiji o doprinosu zeolita u kompleksnim terapijama smanjenja telesne težine dokazano je da zeolit poboljšava probavu, te omogućuje da mali volumeni hranljivih elemenata namiruju nutricionističke potrebe organizma. Zeolit na taj način smanjuje potrebu za prejedanjem, poboljšava peristaltiku želuca, unapređuje metabolizam lipida i ugljenih hidrata. Klinički rezultati studije o primeni zeolita u medicinskim terapijama za mršavljenje pokazuju da zeolit ima veliki doprinos u terapiji gojaznih pacijenata.

Upotreba

Zeolit DUO detox preporučujemo da se koristi na sledeći način:

  • Prvih 10 dana konzumira se ZEOLIT PRAH (3x na dan pre jela po 2 porcije, 6gr, sa 2dl vode). Zeolit prah utiče na detoksikaciju i čišćenje od usne duplje, pa sve do debelog creva (za gornji deo digestivnog trakta). Sledećih 12 dana konzumiraju se ZEOLIT KAPSULE (3x na dan po 2 kapsule sa 2dl vode pre jela). Zeolit kapsule se rastvaraju u želudcu i čiste donji deo digestivnog trakta, od tankog creva pa na dole
  • Naizmenični način primene (jedan dan kaspule, drugi dan zeolit prah)

Zeolit DUO DETOX+ pakovanje namenjeno je za kompletnu detoksikaciju celog organizma.

Zeolit u prahu dodatno možete primenjivati na koži za kožna oboljenja i kod sistematskih bolesti organizma koje se manifestuju na koži.

 

Dužina trajanja terapije

Preporučeni period primene suplementa Zeolit duo detox u prahu ili kapsulama je mesec dana do tri meseca, nakon čega je potrebno napraviti pauzu.

Nuspojave i kontraindikacije sa drugim lekovima

Toksikološkim analizama je dokazano da je primena Zeolit duo detox preparata, kako u kapsulama, tako i u prahu, potpuno neškodljiva, ukoliko se u telo unose preporučene doze.

Primena Zeolit duo detox-a sa drugim lekovima

Ukoliko u svojoj terapiji uzimate lekove, ne bi trebalo da ih koristite zajedno sa Zeolitom, kako ih telo ne bi izbacilo, jer na taj način medikament ne bi na vreme ostvario svoje dejstvo. Preporučuje se uzimanje Zeolita jedan sat pre ili 2-3 sata nakon upotrebe lekova. Pre upotrebe zeolita, uporedo sa terapijom lekovima, najbolje je da se posavetujete sa svojim lekarom.

Zabrane, upozorenja i mere opreza

Preporučuje se da se pacijenti koji koriste terapiju medikamentima pre upotrebe Zeolit duo detoxa konsultuju sa svojim lekarom. Zeolit duo detox naročito ne smeju da koriste pacijenti na dijalizi, pacijenti koji koriste litijum i druge metale u lečenju, kao i osobe sa metalnim implantatima. Ukoliko se u organizam ne unosi dovoljno tečnosti prilikom korišćenja preparata, može se, u retkim slučajevima, pojaviti zatvor, kao posledica dehidratacije. Do sada nisu poznati slučajevi alergije ili druge prekomerne reakcije na Zeolit duo detox.

Ukoliko ste uzeli više ili manje Zeolit duo detox-a nego što je preporučeno

Ukoliko ste uzeli značajno više Zeolit duo detox-a nego što bi trebalo, potrebno je da popijete do 2 litra zdrave pijaće vode, kako ne bi došlo do dehidratacije i zatvora. Ako ste zaboravili da uzmete svoju dnevnu dozu Zeolit duo detox-a ne preporučuje se nadoknađivanje uzimanjem duple doze, već nastavak redovnog korišćenja preparata. Nagli prestanak terapije ne izaziva nikakve neželjene posledice.

Uzimanje Zeolit duo detox-a sa hranom i pićima

Uzimanje preparata sa hranom i pićima ne utiče na pogoršanje zdravstvenog stanja. Zeolit duo detox aktivno deluje 4-6 sati, a nakon toga se u potpunosti eliminiše iz organizma u intervalu od 6-12 sati. Potpuno je prirodan, netoksičan, bez nuspojava. Ne postoji mogućnost predoziranja, niti stvaranja zavisnosti. Zeolit se ne akumulira i ne zadržava u organizmu, a može se koristiti i bez lekarskog recepta.

Čuvanje i rok upotrebe:

Usled visoke adsorpcione moći bočicu uvek držati dobro zatvorenu, a prilikom korišćenja što kraće otvorenu. Čuvati u zatvorenoj ambalaži na suvom mestu. Držati van domašaja dece.

 

Uvoznik
Vega doo
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Zeolit duo detox 70g + 80 kapsula
Vaša ocena