Haya Immunity Formula 60 kapsula

Kompleks vitamina i minerala, 60 kapsula

Šifra
119767
Raspoloživost za isporuku: 3-4 radna dana
Dostava se vrši na teritoriji Srbije, po ceni od 295 rsd po kupovini, kliknite za više informacija
  • 60
  • kapsule
  • plastična bočica
  • oralno
  • odrasli
  • za imunitet
Cena 1.400rsd Redovna cena 2.890rsd
(Ušteda: 1.490 rsd)
-52%
Popust važi do 31.01.2023. ili do isteka zaliha
(U cenu je uračunat PDV)
+
Dostava za: 3-4 radna dana
Opis

Proizvod Haya Labs Immunity Formula u svom sastavu kombinuje ključne vitamine, minerale i biljne ekstrakte koji jačaju i podstiču imunološki sistem i utiču u pozitivnom smislu na celokupno zdravlje.

Korisna dejstva proizvoda Immunity Formula:

- podrška zdravoj funkciji imunološkog sistema
- bogat izvor vitamina, minerala i biljnih ektrakata
- zdaviji vid
- zdaviji zglobovi i ligamenti
- potpuno prirodni sastojci

Sastojci zaslužni za jačanje imuniteta koji ulaze u sastav ovog proizvoda su: magnezijum, cink, selen, ehinaceja, astragalus, eleutero i dr.

Magnezijum je sastavni deo ljudskog organizma neophodan za formiranje zdravih kostiju, proteina, masnih kiselina. Potreban je za aktivaciju vitamina B kompleksa, za relaksaciju mišića, smanjenje rizika od ugrušaka, stvaranje novih ćelija i proizvodnju energije (ATP).

Cink je esencijalni mineral koji učestvijue u nebrojeno mnogo funkcija u organizmu, između ostalog u jačanju imunološkog odgovora. Smanjuje mogućnost virusa da uđe u ćeliju. Pomaže ćeliji da se izbori sa virusnim infekcijama, smanjuje simptome prehlade i gripa.

Selen je takođe esencijalni mineral koji se u organizmu nalazi u tragovima. Pokazuje jako antioksidativno dejstvo, čime utiče na jačanje zdrave funkcije imunološkog sistema i smanjuje rizik od infekcija. U kombinaciji sa cinkom ima još jači imunostimulirajući i efekat.

Ehinceja je jedan od najbolje proučenih biljnih antiinflamatornih suplemenata koji suzbija prehladu i infekcije. Prema većini studija koje dokazuju njena dejstva, potvrđeno je da stimuliše aktivnost imunoloških ćelija. Ubrzava oporavak od prehlada stimulišući istovremeno i imunitet. Ehinaceja je poznata i po redukciji bola i glavobolja.

Astragalus je biljka čija je osobenost u bogatom sadržaju kompleksa polisaharida, koji igraju veoma važnu i značajnu imunomodulatorsku ulogu za organizam. Imunomodulatori poseduju prirodnu sposobnost da povećaju proizvodnju imunoloških ćelija. Kao rezultat toga dobija se snažniji imunološki odgovor organizma. Studije koje su se bavile izučavanjem dejstva astragalusa, potvrđuju da utiče na smanjenje prizvodnje belih krvnih zrnaca kod osoba koje su bile izložene hemioterapiji i zračenju. Povećava broj antitela kod zdravih osoba.

Eleutero poznatiji kao sibirski žen-šen, ima svojstvo da stimuliše ne samo imunitet, već i nervni sistem, memoriju i koncentraciju i fizičku kondiciju uopšte.

Upotreba

Odrasli 2 kapsule dnevno.

Sadržaj
Aktivni sastojci:
2 kapsule 100 g
Suvi ekstrakt korena ehinaceje  0,32 g 22,4 g
Suvi ekstrakt korena astragalusa 0,30 g 22,4 g
Beli luk u prahu 0,2 g 14,9 g
Ekstrakt stabla sibirskog žen-šena 0,15 g 11,2 g
Vitamin C 60 mg 4,5 g
Magnezijum 40 mg 3,0 g
Vitamin E 20 mg 1,5 g
Cink 10 mg 0,75 g
Vitamin B2 3 mg 0,2 g
Vitamin A 150 µg 11,2 mg
Selen 17,5 µg 1,3 mg
Napišite vaše iskustvo i unesite ocenu proizvoda
Ocenjujete proizvod:Immunity Formula 60 kapsula
Vaša ocena